Μπαίνει και ο ΑΝΤ1 στο παιχνίδι της διεκδίκησης;

Unknown
0
Η φημολογία γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη συνεχίζεται.

Μετά την κρούση από το Epsilon, αλλά και τη σειρά των δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για πρόταση συνεργασίας από το Mega, τώρα φαίνεται πως και ο ΑΝΤ1 διεκδικεί τη διάσημη παρουσιάστρια.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «ΛΟΙΠΟΝ», ο Τζώνη Καλημέρης έχει έρθει ήδη σε επαφή με την Ελένη Μενεγάκη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της επιστροφής της στον ΑΝΤ1. Στις προθέσεις του κορυφαίου στελέχους του καναλιού του Αμαρουσίου είναι η ενεργοποίηση και της μεσημεριανής ζώνης του σταθμού, κίνηση που θα εξασφαλίσει την κυριαρχία του ΑΝΤ1 στα προγράμματα ψυχαγωγίας από τις 10 το πρωί, που ξεκινά το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, έως και τις 5 το απόγευμα που ολοκληρώνεται το «Spata Live».

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο Τζώνη Καλημέρης διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ είναι ο μόνος που έχει βαθιά γνώση των λεπτομερειών του συμβολαίου της με τον Alpha, αφού μέχρι πριν λίγους μήνες βρισκόταν στη διεύθυνση του σταθμού της Κάντζας.

Φυσικά μια τέτοια κίνηση δεν θα μπορούσε να είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια, αφού μέχρι πρότινος επικεφαλής του προγράμματος του ΑΝΤ1 βρισκόταν ο Γιάννης Λάτσιος, πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη με τον οποίο βρίσκεται και σε δικαστική διαμάχη για την κοινή τους περιουσία. Το γεγονός μόνο θετικό δεν ήταν για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο κανάλι που την ανέδειξε και στο οποίο μεσουράνησε για περίπου μία δεκαετία. 

με πληροφορίες από το yupiii

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !