Μαστοράκης: Με κοινωνικές συναναστροφές δεν κάνεις καριέρα στην TV

0
Για το Χόλιγουντ, τις εμπειρίες του με σταρ όπως ο Άντονι Κουίν, τη ζωή του στη Νέα Υόρκη και τα κλαμπ της μεγαλούπολης αλλά και τον Θοδωρή Αθερίδη με τον οποίο θα έκανε σχέση αν ήταν γυναίκα μίλησε ο Νίκος Μαστοράκης στον Θέμο Αναστασιάδη.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στην εγχώρια σόου μπιζ είπε ότι «μας λείπει το lifestyle με πραγματικούς σταρ και τώρα γίνεται με ανθυποστάρ».

«Αν ήθελες μόνο μια γυναίκα πήγαινες στα δωμάτια με το νούμερο 2 αλλά υπήρχαν και δωμάτια για 4,8,16 και 32 άτομα. Στόχος τους η ελευθερία της Αρχαίας Ελλάδας» περιέγραψε την κατάσταση ο κ. Μαστοράκης.

Ομολόγησε, πάντως, ότι «εγώ στην κοσμική ζωή της Νέας Υόρκης οφείλω το μπάσιμό μου στη ζωή».

«Πηγαίναμε στο στουντιο 54 με limo και μας άνοιγε ο ιδιοκτήτης. Εκεί ήταν που μαστούρωσα από τον αέρα και μόνο του στουντιο» συνέχισε την αφήγηση από τα χρόνια της Νέας Υόρκης ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «με κοινωνικες συναναστροφές δεν κάνεις καριέρα».

Αποκάλυψε, δε, ότι το παρατσούκλι του ήταν «niko no thank you» επειδή ποτέ δεν δεχόταν τα ναρκωτικά που του πρόσφεραν ακόμα και μέσα σε εστιατόρια.

Μιλώντας για τη σχέση του με την βασιλική οικογένεια είπε ότι ο Κωνσταντίνος είχε πάθος με αυτοκίνητα και έτρεχε πάρα πολύ συμπληρώνοντας ότι «του μιλούσα στον ενικό ως ο Καμπουράκης της εποχής».

Καυστικός ήταν για τον Άντονι Κουίν για τον οποίο είπε ότι ήταν «ατελείωτα μικροπρεπής και γυναικουλα. Έκανε ίντριγκες που δεν της χρειαζόταν γιατί νόμιζε ότι είχα σχέση με την τότε σύντροφό του» ενώ αντίθετα για τον Θόδωρη Αθερίδη είπε ότι «είναι πολύ γλυκός και του έχω πει οτι αν ηταν γυναίκα θα τα έφτιαχνα μαζί του»
Αφηγούμενος τις εμπειρίες του στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Μαστοράκης αναφέρθηκε στο plato's retreat ένα κλαμπ στη Νέα Υόρκη στο οποίο «έμπαινες μέσα έβγαζες τα ρούχα, και όλοι οι άλλοι ήταν τσίτσιδοι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !