Η Tatiana είναι Live και αυτό φαίνεται!

Unknown
0
Απαλλαγμένη από κάθε είδους άγχος και βαδίζοντας σε μονοπάτια γνωστά και επιτυχημένα για την ίδια, παρακολουθούμε την Τατιάνα να είναι Live κάθε απόγευμα στο Epsilon. Ο λόγος; Όλα τα παραπάνω!

Η απόφαση της Τατιάνας να εγκαταλείψει το Star που τόσο αγαπούσε και να μετακομίσει στο Epsilon, ένα νέο κανάλι, το λιγότερο σοφή μπορεί να χαρακτηριστεί! Το Star προφανώς και φέτος την ήθελε απέναντι απ' την Ελένη με την ίδια εκπομπή που έκανε πέρσι και που διόλου δεν της πήγαινε! Εκτός απ' τα χαμηλά νούμερα που σημείωνε το "Μία", χαμηλή ήταν και η διάθεση της Τατιάνας στην εκπομπή αυτή. Ήταν ολοφάνερο ότι ήταν εγκλωβισμένη σ' ένα κόνσεπτ που η ίδια είχε από χρόνια αποβάλει από πάνω της, και πολύ καλά έκανε, αφού δοκιμάζοντας πολλά είδη εκπομπών η Τατιάνα κατέληξε λίγα χρόνια πριν, ενόσω ακόμα βρισκόταν προς Μαρούσι μεριά, στο κοινωνικό ρεπορτάζ παρουσιάζοντας θέματα που έχουν πρωταγωνιστή τον κόσμο, τον απλό άνθρωπο και όχι τα εξώφυλλα των περιοδικών.

Έτσι, ο τίτλος της εκπομπής της, Tatiana Live, φαίνεται πως της πηγαίνει γάντι, αφού έκαστος στο είδος του και η Τατιάνα στο κοινωνικό ρεπορτάζ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !