«ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ»: Υποψίες, εντάσεις και μια εγκυμοσύνη περιπλέκουν τις σχέσεις τους

0
Και αυτήν την εβδομάδα το «ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ» υπόσχεται να σας καθηλώσει! Μη χάσετε τα νέα επεισόδια καθημερινά στις 18:45 μόνο στον ΑΝΤ1.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016
41o επεισόδιο
Η Κάτια μαθαίνει ότι ο Δημήτρης εξακολουθεί να αγαπάει την Μαρία.  Προσπαθεί να προειδοποιήσει την Λήδα, που την αγνοεί και της ανακοινώνει την απόφασή της να αποκτήσει  παιδί με τον γιο της. Ο Δημήτρης δέχεται να συναντηθεί με την Μαρία για να λύσουν το θέμα του Φίλιππου. Παρά τις αντιρρήσεις της Λήδας, πηγαίνει να την βρει στο εξοχικό. Ο Μιχάλης επιστρέφοντας τους βρίσκει μαζί  και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να εξηγήσει στον Δημήτρη τις προθέσεις του όσον αφορά τον Γιάννη.  

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016
42o επεισόδιο
Η Κάτια πλησιάζει τη Μαρία και με αληθινή συντριβή της ζητά να γυρίσει στο Δημήτρη, την ίδια στιγμή που η Λήδα αποφασίζει να συμμαχήσει με το Μιχάλη για να ανατρέψουν τα σχέδια της.  Ο Γιώργος μαλώνει με την Εύα προσπαθώντας να κρύψει τα  αληθινά του συναισθήματα γι αυτήν,  ενώ η Εύα δείχνει ενθουσιασμένη με το γάμο της με το Στάθη,  που πλησιάζει. Ο Γιάννης δίνει κουράγιο στο Δημήτρη για να παλέψει την αρρώστια ενώ η Μαρία ετοιμάζει την αναχώρηση του Φίλιππου. Εντωμεταξύ, ο Μιχάλης πληγωμένος από την άρνηση της Μαρίας να κάνουν παιδί, πλησιάζει το Γιάννη και για πρώτη φορά προσεγγίζει το γιό του. Η Άννα ξαφνιάζεται από την έκπληξη του αύλου και ενθουσιάζεται με το ενδιαφέρον του για να προσγειωθεί κάπως απότομα αμέσως μετά...


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016
43o επεισόδιο
Η Λήδα λέει στην Κάτια να μείνει μακριά απ’ αυτήν και τον Δημήτρη. Ο Μιχάλης ρωτάει ευθέως την Μαρία αν είναι ερωτευμένη ακόμα με τον Δημήτρη. Εκείνη το αρνείται, αλλά αποφεύγει να κάνει έρωτα μαζί του, κάνοντάς τον να υποψιάζεται πως οι φόβοι του δεν είναι καθόλου αβάσιμοι. Ο Στάθης λέει ανοιχτά στον Γιώργο πως η Άντρη δεν του ταιριάζει και κακώς ξανάμπλεξε μαζί της. Τον προτρέπει να βρει μια κοπέλα της προκοπής. Ο Παύλος πείθει την Άννα πως του αρέσει πραγματικά κι εκείνη αρχίζει πάλι να κάνει όνειρα για τους δυο τους. Η Νάντια βλέπει την Χριστίνα σε μεγάλη οικειότητα με τον Πάνο και χωρίς τον Γιάννη και αναρωτιέται τι συμβαίνει, ενώ έχει ακόμα μια ένταση στη σχέση της με τον Νάσο που φαίνεται να τον απασχολεί περισσότερο η σχέση της Λήδας με τον Δημήτρη, παρά η δική τους. Ο Φίλιππος φεύγει για Αθήνα και η Λήδα ξεκαθαρίζει στην Κάτια πως δεν πρόκειται να το βάλει κάτω με τον Δημήτρη. Θα τον διεκδικήσει μέχρι τέλους.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016
44o επεισόδιο
Ο Νάσος βοηθάει τον Δημήτρη να αντιμετωπίσει μια κρίση που του παραλύει το χέρι. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο και ο Δημήτρης μετανιώνει που έκανε έρωτα με τη Λήδα, από φόβο μήπως έχει μείνει έγκυος. Ο Γιώργος και η Εύα ανακουφίζονται όταν μαθαίνουν πως ο Στάθης συνήλθε. Για καλή τους τύχη, έχει προσωρινή αμνησία και δεν μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη και κατέληξε στο νοσοκομείο. Η Χριστίνα αποφεύγει τον Γιάννη και η Νάντια την κατηγορεί, θεωρώντας πως τον έκανε πέρα όταν έμαθε την αλήθεια για τον πατέρα του. Η Εύα παραδέχεται στη Μαρία πως είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο. Παρόλα αυτά επιμένει να παντρευτεί τον Στάθη, γιατί δεν θέλει να τον πληγώσει…

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016
45o  επεισόδιο
Η Μαρία ταράζεται από την αποκάλυψη της Λήδας ότι μπορεί να είναι έγκυος. Στο μεταξύ η Άννα προσεγγίζει την Εύα για να την παρακαλέσει να μάθει αν η σχέση του Παύλου και της Νάγιας είναι βιτρίνα. Η Κάτια ετοιμάζει ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Γιάννη, ενώ η Λήδα πείθει την Μαρία να ζητήσει από τον Μιχάλη να μην εμφανιστεί στο πάρτι. Ο Μιχάλης θιγμένος αποφασίζει να μιλήσει στον Γιάννη και να του πει όλη την αλήθεια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !