Ο Μάρκος Σεφερλής αφήνει νέες αιχμές για το Δημήτρη Ουγγαρέζο και την κόντρα τους

0
Η κόντρα του Μάρκου Σεφερλή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αν και δείχνει να έχει τελειώσει με κάθε
αφορμή αποκτά νέες διαστάσεις.

«Ποτέ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και ξέρω ότι πάντα η αλήθεια λάμπει, γι’ αυτό βγήκα και τα είπα. Αν πεις ψέμματα κάποια στιγμή θα αποκαλυφτείς και θα γίνεις «ρόμπα». Θέλω την αλήθεια –όσο πικρή κι αν είναι– δεν παίρνω τίποτα πίσω από ό,τι έχω πει…», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά στην τελευταία του συνέντευξη ο γνωστός κωμικός.

Μάλιστα εξήγησε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο πλέον και εξήγησε για τις διαστάσεις που δόθηκαν στη συγκεκριμένη κόντρα: «Ποτέ δεν έχω κοντραριστεί και δεν θέλω να υπάρχω μέσα από τις κόντρες μου! Δεν έχω να μοιράσω τίποτα με κανέναν. Ξέρω ποιος είμαι… Δεν μου αξίζει να έχω κάνει τόσα πράγματα είκοσι χρόνια τώρα και να πρέπει να μιλάω για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Πάντα απαντάω στις επιθέσεις που δέχομαι αλλά δεν θέλω άλλο να συνεχίσω προκειμένου να υπάρχει κάποιος από το παιχνίδι αυτό… Του απάντησα, μου απάντησε…».

Θα μπορούσε να ξανασυνεργαστεί όμως μαζί του; «Υποθετικά με ρωτάς; Όπως είδες μέχρι και το τέλος της εκπομπής τον στήριξα όπως από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας, αλλά στην πορεία διαπίστωσα ότι πίσω από την πλάτη μου είχαν γίνει διάφορα… Δεν είμαστε σφαγμένοι, δεν τον μισώ, πάντα έλεγα τα καλύτερα και ότι έχει κάποια προσόντα για να υπάρχει σε αυτόν το χώρο», παραδέχτηκε στη Τζώρτζια Συρίχα και το YOU. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !