Αποκλειστικό: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η σειρά Δίδυμα Φεγγάρια.

0
Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Δίδυμα Φεγγάρια". Η σειρά που πρώτο σας ενημέρωσε το TVNEA.COM μετά την πετυχημένη πορεία που έχει στην Κύπρο θα βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 Ελλάδος πολύ σύντομα. Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ μας η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 1 /2 στις 8μμ .

Λίγα λόγια για την σειρά:
Μια συναρπαστική ιστορία έρωτα και μίσους, που ξεκίνησε στο παρελθόν και φτάνει μέχρι σήμερα, διηγούνται τα "Δίδυμα Φεγγάρια", ξετυλίγοντας τα γεγονότα της ζωής των ανθρώπων που πρωταγωνίστησαν, αγάπησαν, πρόδωσαν, μίσησαν και ξεπέρασαν τους εαυτούς τους προσδοκώντας την ευτυχία και τη λύτρωση.

Η σχέση του Παύλου Ταξόπουλου (Γρηγόρης Βαλτινός) με την Αλίκη Κομνηνού (Χριστίνα Παυλίδου) , ξεκίνησε πριν από χρόνια και σημαδεύτηκε από ένα τρομερό γεγονός που σημάδεψε τη ζωή τους για πάντα.

Η Αλίκη γέννησε δίδυμες κόρες, την Αγάπη και την Ελισάβετ, αλλά εκβιάστηκε και υποχρεώθηκε να δώσει την πρώτη στον Παύλο. Εικοσιπέντε χρόνια μετά, η ίδια η ζωή με τα απρόσμενα γεγονότα της, θα τους υποχρεώσει να κοιτάξουν κατάματα το τραυματικό παρελθόν τους και την «μεγάλη ερωτική συνάντηση» που περιμένει για πρώτη φορά και τα δύο κορίτσια συγχρόνως…..

Πρωταγωνιστούν: Γρηγόρης Βαλτινός, Χριστίνα Παυλίδου, Χριστιάνα Μούζουρα, Θέα Χριστοδουλίδου, Λέα Μαλένη, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Σώτος Σταυράκης, Ερμίνα Κυριαζή, Μέλπω Κολόμβου, Ελευθερία Ελευθερίου, Αγησίλαος Αλεξίου, Νικόλας Μπράβος, Ασήμης Αλεξίου.

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος, Θεοδόσης Οικονομίδης.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Ανδρέας Γεωργίου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !