MOM: Ο νέος κύκλος επεισοδίων στο Star

Unknown
0
Ο 2ος κύκλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς«Mom» κάνει πρεμιέρα στο Star την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου (κάθε Κυριακή) στις 17:50 με διπλό επεισόδιο.

Η Κρίστι είναι μια μαμά, που μόλις βγήκε από την αποτοξίνωση και μεγαλώνει μόνη της τα δύο παιδιά της.  Το γεγονός ότι είναι πια ξεμέθυστη και τις 24 ώρες της μέρας δίνει την ευκαιρία στην Κρίστι να δει ξεκάθαρα την πραγματική εικόνα του εαυτού και της ζωής της. Και δυστυχώς, αυτά που βλέπει, δεν της αρέσουν καθόλου!

Τώρα όμως είναι αποφασισμένη να βάλει σε τάξη το χάος και να αναθεωρήσει τις λάθος αποφάσεις, που κατά καιρούς είχε πάρει για να φτιάξει μια καλύτερη ζωή για εκείνη και τα παιδιά της.

Γρήγορα ανακαλύπτει ότι το να γίνει κάποιος καλύτερος άνθρωπος δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Όπου και αν κοιτάξει υπάρχει πειρασμοί.  Προσπαθεί να αποφύγει το ποτό αν και ζει στη μεγαλύτερη οινοπαραγωγό πόλη των ΗΠΑ! Προσπαθεί να έχει μια υγιή ερωτική σχέση αλλά θέλει το αφεντικό της! Προσπαθεί να μεγαλώσει σωστά τον γιο της παρά την κακή επιρροή, που ασκεί ο πατέρας του! Προσπαθεί να πείσει την έφηβη, επαναστατημένη κόρη της να κάνει καλύτερες επιλογές από εκείνη στη ζωή της!

Το πιο δύσκολο όμως από όλα όσα έχει να κάνει η Κρίστι είναι να συγχωρέσει την αποξενωμένη μητέρα της, Μπόνι, επειδή δεν της έδωσε τα σωστά εφόδια για να αντιμετωπίσει τη ζωή…

Στον 2ο κύκλο, η Κρίστι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Προσπαθεί να τα λύσει τζογάροντας τα τελευταία της χρήματα αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος της και η οικογένεια αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι της, καθώς χρωστάνε ενοίκια.

Σε μια συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών, μια γυναίκα νοικιάζει πολύ φθηνά στην Κρίστι ένα υπέροχο σπίτι.  Όταν η Κρίστι ανακαλύπτει τον λόγο, δεν ξέρει τι να κάνει. Επίσης, η συμπεριφορά της Βάιολετ την προβληματίζει και προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη της, μιας και δεν θέλει να καταστρέψει τη ζωή της, όπως έκανε εκείνη στην ηλικία της.

Η Μπόνι βρίσκει δουλειά και εξασφαλίζει δωρεάν διαμονή στην οικογένειά της.  Η Βάιολετ απατά τον Λουκ, η Κρίστι ερωτεύεται έναν γοητευτικό γείτονα ενώ τα ρομαντικά σχέδια της Μπόνι και του Άλβιν καταστρέφονται από την πρώην γυναίκα του. 

Η Κρίστι αποφασίζει να βρει μια καλύτερη δουλειά ενώ ο ξαφνικός θάνατος του Άλβιν, τους συγκλονίζει όλους.  Η Βάιολετ αρραβωνιάζεται έναν άντρα 20 χρόνια μεγαλύτερο της και η απόφαση του Ρόσκο να μείνει με τον πατέρα του, εξοργίζει την Κρίστι. Η εύθραστη σχέση της με τη μητέρα της, δέχεται ένα σοβαρό πλήγμα…

ΠΑΙΖΟΥΝ: Άννα Φάρις, ΆλισονΤζάνεϊ, ΣάντιΚαλβάνο, Ματ Τζόουνς, ΜπλέικΓκάρετΡόσενθάλ

 

Ø  Δημιουργός της σειράς είναι ο «master» της ατάκας, Τσακ Λόρι, ο οποίος έχει υπογράψει τα επιτυχημένα «TheBigBangTheory», «Twoandahalfmen», «MikeandMolly», που προβάλλονται από το Star.

Ø  Η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής 2014 – 2015 και θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια.

Ø  To 2014 και το 201, η ΆλισονΤζάνεϊ κέρδισε ΕΜΜΥ,  CriticsChoiseAward και τιμήθηκε και από τα βραβεία OnlineFilm&TelevisionAssociation, στην κατηγορία «Καλύτερος Β’ Γυναικείος Ρόλος σε κωμική σειρά» για την ερμηνεία της.

Ø  Το 2015 ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !