Δέσποινα Βλεπάκη: Το «καραούλι» στον Βαρουφάκη λίγο πριν λήξει «η σύμβαση της χώρας»

0
Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε να κάνει «καραούλι» στον Βαρουφάκη μίλησε στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» και τον Θέμο Αναστασιάδη η Δέσποινα Βλεπάκη.

Η εντυπωσιακή ξανθιά δημοσιογράφος που έγινε «σκιά» του πρώην υπουργού Οικονομικών αποκαλύπτει ότι βρέθηκε έξω από το κτήριο της οδού Νίκης να περιμένει με τις ώρες τον Βαρουφάκη «λίγο πριν λήξει η συμβασή μου όπως και της χώρας».

«Η σύμβασή μου έληγε 30 Ιουνίου όπως και της χώρας. Τέλος Απριλίου πιάνω τον αρχισυντάκτη και του λεώ "θες να με βοηθήσεις για να φανεί η δουλειά μου;". Δεν μου λέει κάτι εκείνη τη στιγμή αλλά το ίδιο βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου ανέθεσε το "καραούλι"». λέει στον Θέμο.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχεται ότι κατέληξε στο «κυνήγι» του πρώην υπ. Οικονομικών «ως η τελευταία επιλογή του MEGA καθώς είχαν περάσει πολλοί συνάδελφοι πριν από μένα».

Όσο για τις δυσκολίες του πόστου της καθώς «η ατζέντα άλλαζε κάθε ημέρα» εξομολογείται ότι «διάβαζα πολύ» και ότι «όπως μου είπανε οι ερωτήσεις μου ήταν αρκετά εύστοχες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !