Ντένης Μακρής:''Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στο ΤΑΜΑΜ''

0
Είναι νέος, ωραίος και ταλαντούχος! Έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες στο θέατρο που σίγουρα θα ζήλευαν πολλοί, ενώ τηλεοπτικά μάς συστήθηκε για πρώτη φορά πέρσι στο σήριαλ  «Ταμάμ». Ο τηλεοπτικός Αλέξης-κατά κόσμον Ντένης Μακρής- μιλά μόνο στο TV24 για την επιστροφή του και τις νέες περιπέτειες που θα ζήσει με την Έλλη, αλλά και το διπλό θεατρικό «χτύπημα».

Πώς αισθάνεσαι που επιστρέφεις στο «Ταμάμ»; 
«Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στη σειρά, γιατί είναι κάτι το οποίο ξεκίνησα με πολλές επιφυλάξεις και σκέψεις. Ήταν κάτι καινούριο για μένα. Από την άλλη θα ξαναδώ ανθρώπους που γνώρισα, συμπάθησα και εκτίμησα».
Σου έλειψε η τηλεόραση όλο αυτό το διάστημα που ήσουν εκτός; 
«Η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση ήταν αρκετή σε συνδυασμό με το πόση ανάγκη είχα κι εγώ να εμπλακώ σε μια τηλεοπτική δουλειά. Τώρα έχω καλύτερη σχέση με το μέσο και σίγουρα αυτή η επιστροφή μου είναι απαλλαγμένη από τα βαρίδια της “πρώτης” φοράς».
Σε επηρέασε η αναγνωρισιμότητα της σειράς; 
«Σίγουρα άνοιξε το φάσμα και σε τι βαθμό μπορεί να σε γνωρίσει κάποιος μέσα από τη δουλειά σου. Σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο δεν με άλλαξε καθόλου σε σχέση με αυτό που αναζητώ και το πώς δουλεύω. Ενίσχυσε αυτό που θέλω να κάνω και επέτρεψε να έρθει μέχρι ένα σημείο που μπορεί να απευθύνεται λίγο πιο μαζικά».
Εσύ αγαπάς περισσότερο το θέατρο από την τηλεόραση;
«Αγαπάω εξίσου το ίδιο και την τηλεόραση, απλά είμαι πιο επιφυλακτικός. Η πλειονότητα αυτών που γίνονται στη τηλεόραση είναι λιγότερο ταιριαστές στο γούστο μου από τις δουλειές που γίνονται στο θέατρο. Η τηλεόραση είναι ένα πολύ ωραίο μέσο και δυνατό».
Από τον προηγούμενο κύκλο έφυγες με σκυμμένο το κεφάλι, αφού ξεσκεπάστηκε η πλεκτάνη που είχες στήσει. Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές; 
 «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν έφυγα ποτέ! Είχα μια έμμεση επαφή με τη μητέρα της Ελλης, τη Μυρτώ,και έτσι κρατούσα μια σχέση με την οικογένεια. Έχω μια εικόνα για την κατάσταση που επικρατούσε».
Θα διεκδικήσεις ξανά την Έλλη;
 «Κατά κάποιο τρόπο, ναι! Σίγουρα όχι με τον ίδιο τρόπο, γιατί ξέρω ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Έχω επίγνωση για το τι δημιούργησα φεύγοντας, οπότε προσαρμόζομαι στα νέα δεδομένα».
Στην πραγματικότητα, όμως, ξεπέρασες ποτέ την Έλλη;
«Νομίζω ότι ο Αλέξης δεν ξεπέρασε ποτέ την Έλλη».
 Σε πόσα επεισόδια θα συμμετέχεις;
 «Η παρουσία μου είναι και πάλι διακριτική. Η συμμετοχή μου θα είναι για πέντε με έξι επεισόδια»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !