Αχ.Γραμματικόπουλος:Μιλά για τη συμμετοχή του στο ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ και το ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ,που παίζουν απέναντι

0
Ο σημαντικός ηθοποιός μετρά περισσότερα από 30 χρόνια στην Κύπρο, πρωταγωνιστώντας σε πλειάδα σειρών και παραστάσεων. Τη φετινή χρονιά τον συναντάμε ως Στάθη στο «Χωρίς εσένα» του ΑΝΤ1 και ως Πέτρο στο «Δαχτυλίδι της φωτιάς» του MEGA.Ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος λοιπόν μιλά αποκλειστικά στο περιοδικό TV Ζάπινγκ για όσα πρόκειται να δούμε στα προσεχή επεισόδια...

Φέτος πρωταγωνιστείτε στην καθημερινή σειρά «Χωρίς εσένα» του ΑΝΤ1, το οποίο και πάει πολύ καλά.
Αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Σημαίνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας όλοι, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και εκτιμάται από τον τηλεθεατή. Πρέπει να σου πω ότι είναι ένα καστ ηθοποιών με απίστευτη χημεία μεταξύ τους κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Σημαντική όμως είναι και η «γραφή» της Μαρίας Γεωργιάδου που μας έδωσε καλό υλικό για να χτίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Χριστοφόρου για την παραγωγή και τη σκηνοθεσία, τον ΑΝΤ1 Κύπρου για την υποστήριξη και τη Ρέινα Εσκενάζυ που κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα, με απίστευτη ηρεμία και αγάπη.
Παράλληλα, όμως, έχει έρθει στην ελληνική τηλεόραση και «Το δαχτυλίδι της φωτιάς». 
Το «Δαχτυλίδι» είναι μια σειρά δράσης με απίστευτο σασπένς, σε συνδυασμό με μια καλά στημένη ερωτική ιστορία και καλογραμμένους χαρακτήρες. Κάτι που όπως φάνηκε και από την προβολή της σειράς στην Κύπρο, «κράτησε» τον τηλεθεατή. Όλα αυτά και το καλό καστ πιστεύω ότι το κάνουν να ξεχωρίζει. Πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι είναι μια καθημερινή σειρά, πράγμα δύσκολο όσον αφορά το να κρατηθεί η ένταση. Ο Κώστας Βαζάκας το κατάφερε με το γράψιμό του και ήταν μεγάλο συν.
Τον ρόλο του Στάθη ή του Πέτρου έχετε αγαπήσει περισσότερο; 
Είναι δύο διαφορετικοί ρόλοι. Πράγμα πολύ ενδιαφέρον για τον ηθοποιό που τους ενσαρκώνει. Γι’ αυτό αγαπώ αυτή τη δουλειά. Επένδυσα στον καθένα διαφορετικά πράγματα και ελπίζω ο κόσμος να τους «δει» και να τους αγαπήσει.
Όσον αφορά τον Στάθη, τι ρόλο παίζει στην εξέλιξη της ιστορίας; 
Αποτελεί κι αυτός όπως και οι άλλοι ήρωες ένα κομμάτι της και αυτά που βιώνει είναι μέρος της. Κυριαρχεί η φιλία του με τον Δημήτρη.
Ο Στάθης θα παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο σε όσα συμβαίνουν στον Δημήτρη;
Μέχρι στιγμής η φιλία αυτή επιδρά θετικά πάνω στον Δημήτρη, αν και σε κάποια στιγμή δείχνει να δοκιμάζεται. Με τον Μάξιμο Μουμούρη ,που υποδύεται τον Δημήτρη, πριν τα γυρίσματα είχαμε μια απλή γνωριμία. Ξεκινώντας, όμως, «δέσαμε» τραγικά (γέλια).
Θα αποκαλυφτεί σύντομα η παράνομη σχέση της Εύης που έχει με τον Γιώργο και τον Στάθη; 
Πολύ γρήγορα θα το μάθουν όλοι, εκτός από τον Στάθη. Στη συνέχεια θα το μάθει κι εκείνος κάτω από ιδιάζουσες συνθήκες, αλλά...
Πώς εξελίσσεται αυτή η σχέση; Γιατί η Εύη στήνει διάφορες δολοπλοκίες...
Οδεύει κάτω από τις περιστάσεις σε γάμο. Οσο για τις δολοπλοκίες, είναι απλώς έρμαιο των καταστάσεων. Αναποφάσιστη. Όσο αργεί να φανερωθεί, τόσο περιπλέκει τα πράγματα.
Με ποιον είναι πραγματικά ερωτευμένη; 
 Προφανώς με τον Γιώργο...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !