Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Μου έχουν βάλει τρικλοποδιές αλλά δεν εκδικούμαι»

0
Το μυθιστόρημα που θέλει να γράψει, ο μεγαλύτερος της αντίπαλος στην TV και ο λόγος που δεν φωτογραφίζεται με τους γιους της. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραμένει αλώβητη στην τηλεοπτική αρένα.
…………………………………………………………………………………………
Πριν γίνει αυτή η συνέντευξη η Βίκυ έχει πετάξει από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, έχει παίξει έναν αγώνα volley, έχει ετοιμάσει δείπνο για τους καλεσμένους της και συνεχίζει ακάθεκτη. Κι αν την ρωτήσει κανείς από πού πηγάζει τόση ενέργεια η απάντηση της είναι πάντα η ίδια. Από την αγάπη της για την ζωή. Μιλάει με ενθουσιασμό για το νέο application του site της, που κατεβαίνει δωρεάν στο omorfamystika.gr/app για Android κινητά και πολύ σύντομα για I-Phone, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τον κόσμο χρήσιμες συμβουλές για μια καλύτερη ζωή.
Τα κορίτσια στο δρόμο την σταματούν, της ζητούν μυστικά για είναι πιο όμορφες, πιο λαμπερές, πιο Βίκυ τέλος πάντως. Στα τηλεοπτικά τώρα, παραμένει μια σταθερή μετοχή στο χρηματιστήριο της TV βγάζοντας νοκ άουτ όποιον βρεθεί απέναντι της στην ίδια ζώνη. Αυτή η γυναίκα-πολυεργαλείο δεν θα κάτσει ποτέ της ήσυχη. Έτσι ήταν και έτσι θα είναι.
-Φέτος τι αλλάζει και τι μένει ίδιο στο «Πάμε Πακέτο»; Διανύεις αισίως την 11η χρονιά σου.
Στο «Πάμε Πακέτο» κάθε χρόνο κάτι αλλάζει και κάτι μένει ίδιο, αυτό είναι το γοητευτικό στην συγκεκριμένη εκπομπή. Ο άξονας είναι πάντα ο ίδιος, δηλαδή ψάχνουμε ένα πολύ σημαντικό άτομο για τον αποστολέα, αλλά αυτό που αλλάζει είναι οι άνθρωποι που εμπλέκονται. Πάντα υπάρχει κάτι διαφορετικό, γιατί ο τηλεθεατής βλέπει μια ξεχωριστή ιστορία με προσωπική σφραγίδα και βιώματα του καλεσμένου. Άρα κάθε φορά προκύπτει κάτι νέο και ενδιαφέρον, όπως αποδεικνύουν και τα νούμερα τηλεθέασης. Με μεγάλη μου χαρά βλέπω πως κάθε νέα σεζόν μπαίνουν όλο και περισσότεροι τηλεθεατές σε αυτή την μεγάλη παρέα.
-Αναλύοντας κανείς την πορεία του «Πάμε Πακέτο» θα δει ότι έχεις επιβιώσει απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Με το χέρι στην καρδιά, ποιους φοβήθηκες περισσότερο;
Για να είμαι ειλικρινής, όταν μου ανακοινώθηκε ότι θα είμαι απέναντι από το «Παρά Πέντε» θεώρησα ότι μάλλον οι άνθρωποι του καναλιού θα ήθελαν να απαλλαγούν από το «Πάμε Πακέτο» (γέλια). Κι όμως αντέξαμε κι εκεί, δεν το πίστευα ούτε εγώ τότε. Μάλιστα, η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία εκείνο το διάστημα ήταν η υπεύθυνη ψυχαγωγίας για τον Alpha, μου είχε πει ότι δεν θα κάναμε παραπάνω από 8%.Τελικά κάναμε 15% και μετά ακολουθήσαμε ανοδική πορεία. Δεν το πίστευε κανείς.
-Θα ήθελες να κάνεις και κάτι άλλο τηλεοπτικά μαζί με το «Πάμε Πακέτο»;
Ναι γιατί όχι; Εγώ θα το ήθελα, το κανάλι δεν ξέρω αν θα το ήθελε.
-Τι σε «δένει» αλήθεια τόσα χρόνια με τον Alpha; Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχες μια πολύ δελεαστική πρόταση από ανταγωνιστικό κανάλι αλλά δεν ενέδωσες…
Ισχύει αυτό που λες, αλλά είμαι άνθρωπος του συναισθήματος κι αυτό το αποδεικνύει τόσο η δουλειά όσο και η στάση μου τόσα χρόνια στο χώρο. Εκτιμώ πολύ τον πρόεδρο μας και την προσπάθεια που κάνει για αυτό το κανάλι και εννοείται τους σταθερούς συνεργάτες μου.
-Φετινή τηλεόραση έχεις δει; Που έχει «κολλήσει» το τηλεκοντρόλ σου;
Μου αρέσει πολύ ο Μπογδάνος, μου αρέσει να τον παρακολουθώ τα απογεύματα που γυρίζω σπίτι.
-Είναι διφορούμενη προσωπικότητα πάντως ο Μπογδάνος. Είτε τον λατρεύουν, είτε τον μισούν.
Εμένα μου αρέσει. Μου δίνει κάτι διαφορετικό στην προσέγγιση της επικαιρότητας, μια πιο ευχάριστη νότα αν θέλεις.
-Η φίλη σου η Ζήνα Κουτσελίνη, που φέτος δοκιμάζεται για πρώτη φορά μπροστά στο «γυαλί», πως σου φαίνεται τηλεοπτικά;
Είναι πολύ καλή. Απλά επειδή είναι κάτι καινούργιο αυτό που κάνει ο κόσμος ακόμη δεν της έχει δώσει τα credits που της αξίζουν. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι η Ζήνα δεν είναι καλή στην εκπομπή. Να σου θυμίσω ότι και ο Λάκης Λαζόπουλος όταν ξεκίνησε να κάνει το «Αλ Τσαντήρι» έκανε μονοψήφια νούμερα. Όλα θέλουν τον χρόνο τους στην τηλεόραση.
-Τρικλοποδιές σου έχουν όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά;
Φυσικά! Μου έχουν βάλει τρικλοποδιές αλλά δεν εκδικούμαι. Δεν τα κρατάω μέσα μου. Δεν υπάρχει λόγος να αυτοτοξινώνομαι. Όσα έχω θυμό για τέτοια θέματα, είναι σαν να εμποδίζουν την δύναμη μου να διοχετευτεί προς τα έξω. Την απελευθερώνω λοιπόν την δύναμη μου διαγράφοντας τα από την μνήμη μου. Αντί για αρνητικές μνήμες θέλω να δημιουργώ νέες προοπτικές.
-Η Χατζηβασιλείου λοιπόν είναι μια βιονική γυναίκα. Κάνει εκπομπές, παίζει beach volley, γράφει βιβλία, διευθύνει περιοδικά και οι φίλοι της λένε ότι είναι και καλή νοικοκυρά. Υπάρχει περίπτωση οι γιοι σου να βρουν μια σύζυγό σαν κι εσένα;
Πάντα οι ικανές μάνες είναι μια δύσκολη παρακαταθήκη για τα παιδιά τους. Γιατί να μην βρουν μια τέτοια γυναίκα όμως; Όπως υπάρχω εγώ θα υπάρχουν κι άλλες. Καλό είναι να έχουν απαιτήσεις κι αξιώσεις από την ζωή τους, αλλά όχι εμμονές. Είναι ανοιχτόμυαλα παιδιά και θέλω να είναι ευτυχισμένα. Και σε τελική ανάλυση, γιατί μια γυναίκα πρέπει να τα κάνει όλα; Η ίδια ταλαιπωρείται…
-Αυτή την στιγμή οι γιοι σου σπουδάζουν στο εξωτερικό. Έχεις φοβηθεί για την ασφάλεια τους μετά το μακελειό στο Παρίσι;
Πολύ φοβάμαι. Χάνουμε το κεκτημένο του να νιώθουμε ασφαλείς εκεί που περπατάμε, εκεί που δουλεύουμε κι εκεί που ψυχαγωγούμαστε. Η αίσθηση της ασφάλειας είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου.
-Είσαι από τις ελάχιστες κυρίες της ελληνικής showbiz που δεν φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους για τα περιοδικά. Για ποιο λόγο;
Πες μου έναν λόγο για να το κάνω. Δεν θέλω να στηριχθώ στα παιδιά μου για να είμαι στην επικαιρότητα. Μπορώ να στηριχθώ στη δουλειά μου σε παρακαλώ; Αυτό θέλω κι έτσι πορεύομαι μέσα στα χρόνια.
-Επίσης, πως κατάφερες να την βγάλεις «καθαρή» δουλεύοντας τόσα χρόνια στην τηλεόραση; Οι περισσότεροι παρουσιαστές είναι στο ντιβάνι του ψυχολόγου και έχουν πολύκροτα διαζύγια, ενώ εσύ έχεις μια φυσιολογική ζωή.
Είδες που φτάσαμε; Να λέμε το φυσιολογικό παραδοξότητα. Αυτό δεν είναι από μόνο του κατάντια; Θέλω να δίνω στα πράγματα την διάσταση που τους αξίζει να έχουν. Άλλο πράγμα η προσωπική κι άλλο η επαγγελματική ζωή.
-Την προοπτική του να γράψεις ένα μυθιστόρημα την έχεις στο μυαλό σου;
Ναι θα ήθελα να γράψω ένα τέτοιο βιβλίο. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα το κάνω. Πολλά πράγματα θέλω να κάνω, αλλά δεν νομίζω να τα προλάβω όλα σε αυτή την ζωή.
-Τις φετινές γιορτές πως θα τις περάσεις;
Οικογενειακώς στην Θεσσαλονίκη, όπως και κάθε χρόνο. Είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτεί όλη η οικογένεια γύρω από το γιορτινό τραπέζι και να περάσουμε όμορφες στιγμές.
-Και κάτι τελευταίο. Θα φας μελομακάρονα τα Χριστούγεννα;
Εννοείται ότι θα φάω. Μου αρέσουν πολύ!
-Λες ψέματα Βίκυ. Κι αυτοί οι κοιλιακοί-σκακιέρα πως γίνονται;

Είσαι καλά; (γέλια) Το μελομακάρονο από μόνο του είναι ένα πολύ υγιεινό γλυκό. Δεν έχει λίπος, αλλά ελαιόλαδο και μέλι, τα οποία είναι δύο εξαιρετικά υλικά της ελληνικής γης. Κάθε χρόνο τα φτιάχνω στο σπίτι και ο μικρός μου γιος τα περιμένει πως και πως.
Στον Οδυσσέας Μητσόπουλος και την ΑΓΟΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !