7 χρόνια TV Nea! Χρόνια μας Πολλά!

0

Καλημέρα και καλό μήνα!
1η Δεκεμβρίου σήμερα και το TVnea.com κλείνει σήμερα τα 7 χρόνια της λειτουργίας του! Έχουμε γενέθλια λοιπόν.
7 άκρως πετυχημένα χρόνια κι αυτό δεν το λέω εγω αλλά ούτε και κανείς άλλος εδω μέσα αλλά η δική σας αγάπη και στήριξη σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας και που οδήγησαν το TVnea σε ένα απο τα πιο πετυχημένα site.
Όπως θα καταλάβετε σήμερα θα το γιορτάσουμε με ευχές αλλά και με μια μίνι αναδρομή απο τον καθένα μας. 
Όπως και σεις που διαβάζετε αυτές τις γραμμές τώρα έτσι κι εμείς κάποτε ήμασταν απλά αναγνώστες. 
Ανακάλυψα το TVnea περίπου 3 χρόνια πριν όταν ένα καλοκαίρι προσπαθούσα να μάθω περισσότερα για μια καινούρια τότε καθημερινή σειρά που θα παιζόταν στον ΑΝΤ1 και θα γυριζόταν στην Κύπρο με Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς, το Μπρούσκο. Κι ενω κανένα site απο αυτά που τότε παρακολουθούσα δεν έγραφε και πολλά , όταν googlαρα την λέξη "Μπρούσκο'" στα πρώτα αποτελέσματα μου έβγαζε ένα blog (τότε) το TVnea (πιασάρικο και αυτό ακριβώς που έψαχνα) στο οποίο μπορούσα να βρω ότι τηλεοπτικό θέμα ήθελα. Απο εκείνη την μέρα και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει μέρα (όσο γεμάτη ή όχι ήταν) να μην επισκεφθώ τοTVnea.
Ωστόσο ξεκίνησα να γράφω εδω απο τον Μάϊο του 2014, ενάμισι χρόνο πρίν ! Παρόλο που δεν είμαι δημοσιογράφος κι έχοντας σπουδάσει κάτι τελείως διαφορετικό και "ξένο" με τον χώρο των media, η  μεγάλη μου αγάπη  για την τηλεόραση με ώθησε να στείλω το εκείνο το email όταν διάβασα ότι έψαχναν για συντάκτες.
Στην αρχή παίζει να τα έκανα όλα λάθός ,ή μάλλον δεν "παίζει" απλά, τα έκανα όλα λάθος, όμως στην πορεία μου εδω μέσα έμαθα. Κι έμαθα γιατί έιχα και τον χώρο αλλά και τον χρόνο να δοκιμασω σε όλο αυτό. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον άνρθωπο που είναι ο πυλώνας όλου αυτού , τον Γιώργο Πασχαλίδη (!) και για την ευκαιρία αρχικά αλλά και για όλη την υπομονή και την ελευθερία που μου (μας) έδωσε ώστε να γίνουμε σήμερα κομμάτι όλου αυτού.
Μιλάω για ελευθερία γιατί αν προσέξετε καλά έδω μέσα θα διαβάσετε όλες τις απόψεις γιατί πολύ απλά δεν είμαστε εδώ για να στηρίξουμε κανάλια , προγράμματα και παρουσιαστές αλλά γιατί αγαπάμε την τηλεόραση και κάνουμε οτι μπορούμε για να σας ενημερώνουμε για αυτήν.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το TVnea ήρθε για να μείνει πολλά πολλά χρόνια ακόμα και για αυτό το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η δική σας αγάπη και στήριξη .ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ λοιπόν Tvnea!!


ΥΓ. Μην ξεχνάτε ότι σήμερα είναι η παγκόσμια ήμερα κατά του ιού HIV. Σήμερα λοιπόν ας μπούμε όλοι στον κόπο να ψαξουμε και να ενημερωθούμε σωστά για αυτόν τον ιό να γνωρίσουμε περισσότερα γι αυτόν και να πάψουμε να είμαστε ρατσιστές με τους ανθρώπους που νοσούν.

Καλημέρα και πάλι!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !