Ο Φάνης Γκέκας στην τελευταία ''Αθλητική Κυριακή'' του 2015-Όλα όσα θα δούμε...

0
Η κορυφαία αθλητική εκπομπή, συνεχίζει τις... υψηλές πτήσεις της και αυτή την εβδομάδα. Μη χάσετε απόψε στις 22.00,την τελευταία «Αθλητική Κυριακή» του 2015, με καλεσμένο τον Φάνη Γκέκα!

Ένας από τους σπουδαιότερους πρεσβευτές μας στα ευρωπαϊκά γήπεδα τα τελευταία χρόνια, επιλέγει την ιστορικότερη αθλητική εκπομπή για να μιλήσει για όλα: το Ελληνικό Πρωτάθλημα, την Εθνική Ομάδα και το Μουντιάλ της Βραζιλίας, τη... συλλεκτική καριέρα του, την επόμενη ομάδα για τον ίδιο και φυσικά την ανάδειξή του σε κορυφαίο Έλληνα που αγωνίστηκε ποτέ στην Μπουντεσλίγκα.

Ακόμη, στην «Αθλητική Κυριακή», εικόνα, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις με τα γήπεδα της Super League, αφιέρωμα στον πρωταθλητή χειμώνα Ολυμπιακό, τα καλύτερα γκολ του πρώτου γύρου και οι δηλώσεις που έκαναν τη διαφορά φέτος!

Επίσης, μη χάσετε γκολ από τα μεγάλα ντέρμπι σε Β΄ και Γ΄ κατηγορία, «μαγικές» στιγμές από τα σπουδαιότερα παιχνίδια σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη να τραγουδούν για εσάς τα κάλαντα!

Πανδαισία θεάματος σε ακόμη μία «Αθλητική Κυριακή», για όσους θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα, αντικειμενικά, αχρωμάτιστα, με χιούμορ, ταχύτητα και απόψεις από τους πραγματικούς γνώστες και πρωταγωνιστές του αθλητισμού: τους ίδιους τους αθλητές.

''Αθλητική Κυριακή'',με τους Βασίλη Μπακόπουλο, Πέτρο Μαυρογιαννίδη, Κατερίνα Αναστασοπούλου.Απόψε στις 22.00 μόνο στην ΕΡΤ1!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !