Ο Τζώνη Καλημέρης μιλά ανοιχτά για την τύχη του The Voice: Πως ο ΑΝΤ1 έχασε τα δικαιώματά του;

0
Ο Τζώνη Καλημέρης ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για την τύχη του αγαπημένου show του τηλεοπτικού κοινού, το The Voice.
Το κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 εξήγησε τους λόγους που βρέθηκε εκτός προγράμματος του καναλιού, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν. «Το βέβαιο είναι πως δεν το έχουμε εμείς. Δεν ξέρω αν το χάσαμε, αλλά τα ίχνη του “Voice” αγνοούνται. Δεν ξέρουμε πού είναι το “Voice”. Ήμασταν στη διαπραγμάτευση, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και κάποια στιγμή η εταιρία που έχει τα δικαιώματα μας ενημέρωσε ότι το “Voice” αγοράστηκε από κάποιον άλλον, χωρίς να μας λένε ποιον, και μάλιστα για την Ελλάδα και κάποιες άλλες περιοχές, χωρίς να μας λένε ποιες. Από τότε, το “Voice” αγνοείται. Ψάχνω να βρω ποιος έχει τα δικαιώματα για να μιλήσω μαζί του και δεν μπορούμε να τον βρούμε», δήλωσε ο Τζώνη Καλημέρης.
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ακούω όσα λέγονται. Πιθανώς κάτι από όλα αυτά να είναι σωστό. Εάν ισχύει ότι αυτοί οι άνθρωποι αγοράζουν δικαιώματα για να τα πουλήσουν στα κανάλια, κάνει τη ζωή μας λίγο ευκολότερη. Μπορεί να μην μπορούμε να τα αγοράσουμε από εκεί που τα παίρναμε, αλλά θα τα πάρουμε από κάποιον μεσάζοντα. Αν όμως αυτοί οι άνθρωποι τα μαζεύουν για κάποιο συγκεκριμένο κανάλι, κάνει τη ζωή μας δυσκολότερη – με την έννοια ότι θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε πώς θα απαντήσουμε. Το “Voice” δεν το έχουμε ξεγράψει, αλλά είναι η πρώτη φορά στην επαγγελματική μου πορεία στην ελληνική τηλεόραση που δεν έχω απάντηση.  Μπορώ να σου μιλήσω για τα πάντα, θεωρώ πως είμαι από τους καλά πληροφορημένους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης. Εν προκειμένω, δεν έχω ιδέα. Ακούω και εγώ για Γερμανούς, για Τούρκους, για Άραβες, για κεφάλαια, αλλά δεν έχω δει κανέναν, ούτε μας έχει πλησιάσει κανείς».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !