Με τρεις διαδοχικές αναρτήσεις της στο twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε θέση στην πολιτική αντιπαράθεση που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες μετά τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής αφήνει αιχμές κατά της κυβέρνησης, και διατυπώνει δυο ερωτήματα.
Στην πρώτη ανάρτηση παίρνει θέση για τη μήνυση που υπέβαλαν οι Νίκος Τόσκας και Νίκος Παρασκευόπουλος: «Μήνυση Υπουργών κατά πρ. Υπουργού Πανούση που κάλυπταν μέχρι παρεξηγήσεως οι @atsipras κ Βούτσης. Θα κληθούν οι τελευταίοι ως μάρτυρες;»
Στη δεύτερη ανάρτησή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου διερωτάται εάν: «Η Επ. Θεσμών κ Διαφάνειας θα ερευνήσει τι χρήση παρακολουθήσεων έγινε απ' το Μέγαρο Μαξίμου; Θα καλέσει τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη;»,
ενώ στην τρίτη και τελευταία διαδοχική ανάρτηση αναφέρεται σε γερμανικό δημοσίευμα περί παρακολουθήσεων από τις μυστικές υπηρεσίες του Βερολίνου της ελληνικής πρεσβείας: «Για τις παρακολουθήσεις σε βάρος της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο θα κατατεθεί επίσης μηνυτήρια αναφορά; Ή αυτές είναι ανεκτές;»
real.gr





0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com