Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έκανε ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του on air

0
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος το τελευταίο διάστημα βιώνει μοναδικές στιγμές. Από μέρα σε μέρα θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς, ενώ επαγγελματικά το τηλεπαιχνίδι γευσιγνωσίας που παρουσιάζει, αποτελεί ευχάριστη και πρωτότυπη νότα στα τηλεοπτικά δρώμενα.
Σήμερα, ο chef ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star και μίλησε αρχικά για τα επαγγελματικά του. Η συζήτηση όμως, όπως ήταν φυσικό, κινήθηκε και γύρω από την προσωπική ζωή του.Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη του, που σύντομα θα φέρει τον καρπό του έρωτά τους στη ζωή.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η Μαριέττα είναι ο άνθρωπος που με στηρίζει, που με ανέχεται, που με αγαπάει. Είναι πραγματικός άνθρωπος, που θα σου πει τα πράγματα όπως έχουν. Πολλές φορές δεν με νοιάζει που τα ακούω, αλλά μου τα λέει όπως έχουν. Στα περισσότερα από όσα μου λέει έχει δίκιο. Είναι δυναμική, δεν το βάζει κάτω και με ανέχεται γιατί και εγώ έχω τις παραξενιές μου. Είναι ωραίο όταν σε ανέχεται κάποιος, προσπαθεί να σε διορθώσει και το δέχεσαι».
«Εγώ τη θεωρώ αρκετά σκληροτράχηλη και δυναμική. Όταν έδειξε ότι με αγαπούσα, κατάλαβα ότι είναι πραγματικότητα γιατί το ένιωσα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !