NCIS - Ο 12ος συναρπαστικός κύκλος στο Star

Unknown
0

Ο νέος, συναρπαστικός 12ος κύκλος της αγαπημένης αστυνομικής σειράς περιπέτειαςNCIS κάνει πρεμιέρα στο Star την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη – Παρασκευή στις 21:00


Στις σειρές λέμε Star!

Η NCIS είναι μια ειδικευμένη ομάδα ντετέκτιβ, που ασχολείται με εγκλήματα, που έγιναν στο Ναυτικό και δεν έχουν διαλευκανθεί. Ο ΤζέθροΓκιμπς και οι συνεργάτες του ρίχνουν άπλετο φως σε υποθέσεις, που είναι βαθιά θαμμένες και τις καλύπτει μυστήριο. Οι σύγχρονοι «πειρατές» δεν είναι λιγότερο επικίνδυνοι, αφού η τρομοκρατία συνεχίζει τη δράση της. Περιστατικά με υποβρύχια, που εξαφανίστηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη, δολοφονίες εν πλω, μυστηριώδη περιστατικά, που σκεπάζονται από κύματα. Οι ήρωές μας όμως δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω, προτού βγει στην επιφάνεια η αλήθεια. Γι’ αυτούς η απονομή δικαιοσύνης είναι κάτι περισσότερο από δουλειά, είναι το προσωπικό τους λιμάνι...

Παραγωγός της σειράς είναι ο Ντόναλντ Μπελισάριο, δημιουργός του «JAG» αλλά και των εξίσου επιτυχημένων σειρών «AIRWOLF» και «MAGNUMP.I.». Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και πηγαίο χιούμορ «συνοδεύουν» τους αξιοπρόσεκτους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες στις περιπέτειές τους προσφέροντας μια ωριαία τηλεοπτική απόλαυση.

O12ος κύκλος ξεκινάει εκρηκτικά με ένα αεροπλάνο να καταρρίπτεται ενώ βρίσκεται πάνω από τη Ρωσία και επιβαίνουν σε αυτό ο Γκιμπς και ο ΜακΓκι. Αυτή τη φορά, ο κύριος ανταγωνιστής της ομάδας NCIS είναι ο ΣεργκέιΜισνέβ.

Η υπόθεση γίνεται πολύ προσωπική για τον Γκιμπς όταν ο Σεργκέι δολοφονεί την Νταϊάν, την πρώην σύζυγό του ενώ  καταδιώκει και τη Ρεμπέκα, επίσης πρώην σύζυγό του.  Ο Σεργκέι συνεχίζει με κάθε τρόπο να προκαλεί τον Γκιμπς και να του θυμίζει δύσκολες στιγμές από το παρελθόν του, που τον πονάνε.

Θα καταφέρει ο Γκιμπς να ξεσκεπάσει τον αδίστακτο δολοφόνο; Στο τέλος της σεζόν, η αποκάλυψη σχετικά με την καταγωγή του Σεργκέι αποτελεί μια μεγάλη έκπληξη για την ομάδα NCIS.

ΠΑΙΖΟΥΝ: ΜάρκΧάρμον, Σον Μούρεϊ, Μάικλ Γουέδερλι, Πόλυ Περέτ, Ντέιβιντ Μακ Κάλουμ, Ρόκι Κάρολ, Έμιλι Γουικέρσαμ

Ο 12ος κύκλος είναι αμερικανικής παραγωγής 2014 – 2015 και θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια.

Η σειρά κέρδισε:
ü  6 φορές το βραβείο ASCAP ως «Κορυφαία Τηλεοπτική Σειρά» για τις χρονιές 2004,2006,2007 -2009,2013
ü  6 φορές το βραβείο «BMI TV MUSIC AWARD» (2005, 2008, 2009, 2011, 2012, 2013)
ü  Το 2011 η Κόουτ Ντε Πάμπλο, που υποδύεται τη Ζίβα στη σειρά, τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερη ηθοποιός σε δραματική σειρά» στα βραβεία ALMA (American Latino Media Art Awards).
ü  Η σειρά ακόμα έχει προταθεί με 2 υποψηφιότητες στα βραβεία EMMY. Το 2005 ο Τσαρλς Ντούρνινγκ για τον ρόλο του ως ΈρνιΓιόστ ως «Καλύτερος Γκεστ ηθοποιός σε δραματική σειρά» και το 2008 ο ΝτάιμοντΦαρνσγουόρθ ως «Καλύτερος συντονιστής κασκαντέρ»
ü  Έχει προταθεί και 5  φορές για βραβείο στα People’sChoice Awards ως «Αγαπημένη εγκληματολογική σειρά»(2011, 2012, 2013, 2014, 2015) .

Στον 12ο κύκλο της σειράς θα δούμε σε ρόλους γκεστ σταρ τους:
-         ΜίμιΡότζερς, στο ρόλο της πράκτορα της CIA, ΤζοάναΤανγκ
-         Ρόμπερτ Βάγκνερ, στο ρόλο του πατέρα του Ντινόζο

ü  Στις 15 Ιανουαρίου του 2013 προβλήθηκε στις ΗΠΑ, το 12o επεισόδιο του 10ου κύκλου με τίτλο "Shiva".  Ήταν το επεισόδιο με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη 10χρονη πορεία της σειράς καθώς το παρακολούθησαν 22.860.000 εκατομμύρια άνθρωποι και ξεπέρασε το, μέχρι τότε πιο επιτυχημένο, επεισόδιο με τίτλο «Freedom» του 8ου κύκλου, το οποίο είχαν παρακολουθήσει 10.000.000 θεατές.

ü  Στη σειρά υπάρχουν σκηνές, που δείχνουν τον πράκτορα Γκιμπς, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Μαρκ Χάρμον, νέο.  Σε αυτές τις σκηνές τον Γκιμπς υποδύεται ο γιος του Μαρκ Χάρμον, Σον.


ü  Ο Ρόμπερτ Βάγκνερ υποδύεται τον πατέρα του Μάικλ Γουέδερλι (πράκτορας Ντι Νόζο). Πριν πάρει τον ρόλο του Άντονι Ντι Νόζο, ο Μάικλ Γουέδερλι είχε υποδυθεί τον Ρόμπερτ Βάγκνερ στην τηλεοπτική ταινία «The Mystery of Natalie Wood», που αφορούσε την ιστορία και τον τραγικό θάνατο της αξέχαστης Νάταλι Γουντ, συζύγου του Ρόμπερτ Βάγκνερ.

ü  Άλλη μια σύμπτωση για τον ταλαντούχο Μάικλ Γουέδερλι.  Στη σειρά ο  χαρακτήρας που υποδύεται, αποκληρώνεται από τον πατέρα του. Και στην πραγματική του ζωή όμως ο Μάικλ Γουέδερλι βίωσε την ίδια «τιμωρία» αφού ο πατέρας του τον αποκλήρωσε όταν ανακοίνωσε την απόφαση του να γίνει ηθοποιός.

ü  Ο Ντόναλντ Π. Μπελισάριο ονόμασε τον πρωταγωνιστή της σειράς «Λίροι – ΤζέθροΓκιμπς» από  τα ονόματα του αδελφού του (Λιρόι) και του πατέρα του (Τζέθρο).

ü  Ο Σον Μάρεϊ, που υποδύεται τον πράκτορα Τίμοθι ΜακΓκι , είναι στην πραγματικότητα θετός γιος του Ντόναλντ Π. Μπελισάριο και ετεροθαλής αδελφός της ΤρόιανΜπελισάριο, που υποδύεται την αδελφή του και στη σειρά.

ü  Εκτός από την ΤρόιανΜπελισάριο, στη σειρά εμφανίζεται άλλο ένα από τα παιδιά του Ντόναλντ Π. Μπελισάριο, ο Μάικλ Μπελισάριο.

ü  Τον ρόλο του πράκτορα Γκιμπς είχαν αρχικά προτείνει στον Ντον Τζόνσον, αλλά εκείνος τον απέρριψε.

ü  Η σειρά προβάλλεται σε περισσότερες από 60 χώρες. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !