Mαίρη Συνατσάκη: Η σκληρή κριτική του Λαζόπουλου στην Καινούργιου και η δική της υποστήριξη στην Κατερίνα

0
Λίγο πριν την πρεμιέρα του This is Spata Live, η Μαίρη Συνατσάκη μιλά στο People για την ομάδα της εκπομπής της. Όπως εξηγεί, δεν είναι άνθρωποι που βρίσκονται πρώτη φορά όλοι μαζί, ουσιαστικά, πρόκειται για μια αληθινή νεανική παρέα φίλων που θα συνεργαστούν, έτσι έχουν a priori πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Καθώς μέσα στη δουλειά προκύπτουν εντάσεις, δεν προβληματίζονται μήπως αυτές τελικά επηρεάσουν τις προσωπικές τους σχέσεις; «Δεν σου κρύβω πως έχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά όταν με έναν άνθρωπο είσαι πραγματικά φίλος, μια ενδεχόμενη ένταση μπορείς να τη διαχειριστείς καλύτερα και να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πάει καλά». Με τον Δημήτρη μετρούν δέκα χρόνια φιλίας και, όπως λέει η Μαίρη, έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο αντιμετώπισης στους τσακωμούς τους. «Ποτέ δεν ολοκληρώνεται ένας καβγάς. Ουσιαστικά, ίσως να έχουμε τσακωθεί μόνο μία φορά, αλλά και πάλι αυτός ο τσακωμός κράτησε μόλις πέντε λεπτά. Τις περισσότερες φορές είτε εκείνος θα τσακώνεται μόνος του είτε εγώ. Στις εντάσεις, πάντα ένας από τους δύο κρατά χαμηλούς τόνους» αποκαλύπτει ένα μυστικό της φιλίας τους. Ένα δεύτερο είναι πως μεταξύ τους είναι απόλυτα ειλικρινείς και χωρίς δεύτερες σκέψεις. «Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ ειλικρινείς. Προσωπικά, μπορώ να του πω την πιο βαθιά και περίεργη σκέψη μου, χωρίς να αισθανθώ πως θα με κρίνει. Το ίδιος κάνει κι εκείνος».
Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ
Τηλεοπτικά, απέναντι από τα παιδιά απ’ τα… Σπάτα βρίσκεται το Λόγω TiVis στον Alpha, αλλά και η Τατι@να live στο Epsilon, δύο εκπομπές που κάνουν ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. «Φέτος η συγκεκριμένη ζώνη είναι γεμάτη και έχει αποτελέσει στοίχημα για όλα τα κανάλια. Tο κοινό μοιράζεται και πλέον νομίζω πως είναι δύσκολο να κάνεις 30%. Ο ανταγωνισμός μάς έχει απασχολήσει μόνο σε επίπεδο ώστε εμείς να γίνουμε καλύτεροι. Δεν μελετάμε ποτέ τι κάνει ο απέναντι για να έχουμε κάτι αντίστοιχο. Φυσικά και παρακολούθησα τις εκπομπές που θα παίζουν απέναντι. Βλέποντας τον ανταγωνισμό, εντοπίζεις στοιχεία που σου αρέσουν (όχι για να τα πάρεις αυτά καθαυτά, αλλά για να καταλάβεις τι κάνει ο άλλος καλά) όπως εντοπίζεις και πράγματα που δεν σου αρέσουν για να τα αποφύγεις. H αλήθεια είναι πως το πιο κοντινό σε εμάς προϊόν είναι η εκπομπή της Κατερίνας (σ.σ: Καινούργιου)».
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στο People, παραδέχθηκε πως αυτό που είπε για τη Μαίρη πέρσι στο Όλα Παίζουν (πως όταν έχουν θέμα τη Συνατσάκη, δεν κάνει νούμερα) ήταν μια άτυχη τηλεοπτική στιγμή. Ωστόσο, χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες, δήλωσε πως τότε κάτι την είχε στενοχωρήσει από την πλευρά της Μαίρης. Φαντάζεται τι μπορεί να είναι αυτό; «Δεν έχω ιδέα. Ακόμα και τώρα δεν ξέρω να σου πω τι έχει συμβεί. Απεναντίας, αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα είναι να έχω στηρίξει την Κατερίνα και να το εννοώ, όταν της είχε ασκήσει μια σκληρή κριτική ο Λάκης Λαζόπουλος. Είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα από ένα ποίημα και ο Λαζόπουλος είχε κάνει ένα σατιρικό σχόλιο που δεν μου άρεσε και την είχα υποστηρίξει στον αέρα. Θυμάμαι είχα σχολιάσει “γιατί το λέει αυτό; Δεν μπορεί μια όμορφη και ξανθιά γυναίκα να διαβάζει ποίηση;”. Εν πάση περιπτώσει, με την Κατερίνα δεν είμαστε φίλες. Το τηλέφωνό μου, όμως, το ξέρει. Θα μπορούσαμε να έχουμε μια ειλικρινή σχέση και να μου πει “Μαίρη, αυτό που είπες με στενοχώρησε”. Αντ’ αυτού, το κράτησε μέσα της και φαντάζομαι πως της βγήκε ένταση σε αυτή την άτυχη στιγμή, την οποία νομίζω πως και οι δύο θέλουμε να αφήσουμε πίσω».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !