Το ΤΡΕΛΟ σενάριο για Μουρίνιο!

Unknown
0

Τη στιγμή που η Τσέλσι πάει... από το κακό στο χειρότερο, δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο Πορτογάλος κόουτς έχει ήδη δώσει τα χέρια με μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Στον... αέρα παραμένει ο Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, καθώς παρότι η διοίκηση φαίνεται να τον στηρίζει, η ομάδα δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα και οι κόντρες του με τους παίκτες, δεν βοηθούν ώστε να στρώσει η κατάσταση και να έρθουν επιτέλους κάποια θετικά αποτελέσματα.

Τη στιγμή λοιπόν που «φουντώνει» η φημολογία για απόλυση του Πορτογάλου κόουτς, υπήρξε σήμερα δημοσίευμα – έκπληξη σχετικά με το μέλλον του «Special One».

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιταλούς και πιο συγκεκριμένα με το «tuttomercato», ο Μουρίνιο έχει ήδη κλείσει σε άλλη ομάδα για την επόμενη σεζόν και μάλλον για αυτό ο Αμπράμοβιτς δεν τον έχει απολύσει ακόμα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος τεχνικός της περυσινής πρωταθλήτριας Αγγλίας φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανάληψη των τεχνικών της καθηκόντων από την επόμενη αγωνιστική σεζόν!!

sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !