Ετοιμάζουν την αναβίωση των ελληνικών ταινιών-Ποιοι έχουν ήδη συμφωνήσει;-Όλο το ρεπορτάζ...

0
Και ενώ όλα έδειχναν ότι «παγώνει» η αναβίωση των παλιών ελληνικών ταινιών για λογαριασμό του MEGA, κάτι φαίνεται να κινείται ,και σύντομα οι ιστορίες θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Από τον περασμένο Δεκέμβριο είχε ανάψει το πρώτο «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν να αναβιώνουν αγαπημένες ταινίες του παλιού, καλού, ελληνικού κινηματογράφου. Στην πορεία όμως προέκυψαν αρκετά εμπόδια και ο παραγωγός Τάσος Παπανδρέου προτίμησε να του δώσει μια μικρή... αναβολή. Πιο συγκεκριμένα, τα εμπόδια είχαν να κάνουν με τον οικονομικό παράγοντα, αφού υπήρξαν διάφορες διαφωνίες μεταξύ της διαφημιστικής εταιρείας που έπρεπε να βρει τους χορηγούς και του καναλιού. Κάπως έτσι φτάσαμε στην τωρινή περίοδο και πλέον όλα δείχνουν έτοιμα ώστε οι ταινίες να πάρουν τον δρόμο της υλοποίησης, θυμίζοντας σε μικρούς και μεγάλους παλαιότερες εποχές όπου πρωταγωνιστούσε η αθωότητα.

Οι ταινίες
Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι ο ακριβής τίτλος της ιδέας, αλλά ένας από τους επικρατέστερους είναι: «Οι χρυσές εποχές του κινηματογράφου». Όπως πρώτοι σας είχαμε «προδώσει», ο ισχυρός επιχειρηματίας έχει εξασφαλίσει ήδη τα δικαιώματα αγαπημένων ταινιών,όπως: «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Μια τρελή τρελή οικογένεια», «Το δόλωμα», «Κίτρινα γάντια» κ.ά. Η μεταφορά της κάθε ταινίας αποτελείται από τέσσερα επεισόδια και η καθεμία θα έχει διαφορετικό πρωταγωνιστικό καστ ηθοποιών αλλά και συντελεστών.

Οι συντελεστές
Τα σενάρια των προαναφερθέντων ταινιών περιέχουν «παντρέματα» θεατρικών και κινηματογραφικών εκδοχών και υπογράφονται από πολύ γνωστούς και έμπειρους σεναριογράφους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24 αυτοί που έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία είναι οι: Ρένα Ρίγγα, Σάρα Γανωτή, Νίκος Σταυρακούδης, Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ τη γενική επιμέλεια έχει ο Λευτέρης Παπαπέτρου. Για τη σκηνοθεσία σχετική πρόταση έχει δεχτεί ο Νίκος Κρητικός. Οσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ,έχουν γίνει σχετικές κρούσεις στους: Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βίκυ Σταυροπούλου, Πάνο Βλάχο, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου,κ.ά.

Τα γυρίσματα 
Τα γυρίσματα -καλώς εχόντων των πραγμάτων- αναμένεται να ξεκινήσουν τον Γενάρη ή τον Φεβρουάριο του 2016 για να βγουν στον ''αέρα'' την άνοιξη του ίδιου έτους,δηλαδή τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Όπως αναφέρουν οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, η αρχική συμφωνία προβλέπει την παραγωγή δύο ταινιών -από τέσσερα επεισόδια η καθεμία- και εφόσον πάνε καλά,θα συνεχιστούν την επόμενη χρονιά...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !