Άγριος καυγάς στα Καλημερούδια

Γιώργος Κωτσιόπουλος
0


Και ξαφνικά εκεί που βλέπω χαλαρά το πρωινό του mega ακούω φωνές και τσακωμούς και λέω αποκλείεται μήπως έκανα λάθος και αντί για τα Καλημερούδια βλέπω το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγγα , όμως μετά από μια δεύτερη ματιά και έχοντας πια σηκωθεί από το κρεβάτι διαπιστώνω ότι δεν έκανα λάθος . Αρχικά , το όλο σκηνικό και ο < καυγάς > έγινε μεταξύ τηςΧρύσάνθης Κιτσινέλης ( fashion blogger ) και της Μαριέλλας Σαββίδου . Σπίθα για αυτή την πυρκαγιά ήταν το σχόλιο της πρώτης κυρίας για την εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου , χαρακτηριστικά είπε :
 «Η Μαρία Κορινθίου έχει κάνει κάτι πολύ σωστό, έχει κρύψει τα πόδια της και κάνει πάρα πολύ καλά που το κάνει αυτό. Γιατί δεν είναι για να φαίνονται γιατί είναι παχιά πολύ» .
 Τότε άρχισε ένας έντονος διάλογος όπου η Μαριέλλα υπερασπιζόταν το δικαίωμα του καθενός να ντύνεται όπως ο ίδιος αισθάνεται άσχετα από το σωματότυπο του και πιθανόν τα παραπανίσια κιλά του και την Χρυσάνθη να διαφωνεί , χαρακτηριστικά κάποια από τα λόγια που ειπώθηκαν ήταν :
Μαριέλλα: Και οι παχιές δεν δικαιούνται να δείχνουν τα πόδια τους; 
Χρυσάνθη:Όπως και οι πολιτικοί πρέπει να φοράνε γραβάτα, για μένα ναι. 
Μαριέλλα:Χρυσάνθη μου λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά ο κόσμος έχει προχωρήσει! Sorry! Ευτυχώς που δικαιούται ο καθένας να ντύνεται όπως θέλει! Μη δημιουργούμε ανασφάλειες! 
Χρυσάνθη:Είναι θέμα καλαισθησίας...
Μαριέλλα:Στην παραλία πώς θα πας; Δεν θα βάλεις μαγιό;
 Αυτό που μου προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι μπροστά σε όλη αυτή την αψιμαχία η κεντρική παρουσιάστρια και η συντονίστρια της ομάδας δεν έβγαλε ούτε άχνα , απλά καθόταν στη γωνία σαν να μη συνέβαινε τίποτα . 
Το μόνο πρόσωπο που είπε κάτι ήταν ο Κώστας Μαρτάκης λέγοντας χαρακτηριστικά ¨< έτσι κορίτσια σκοτωθείτε >¨ . Όπως φαίνεται ο Κωστας Μαρτάκης μετά την τοποθέτηση της καρέκλας του δίπλα στης Ντορέτας καθώς και την ένταξη του στο κομμάτι της μαγειρικής αποφάσισε ότι ήταν το κατάλληλο πρόσωπο για να < πεταχτεί > εκείνη την ώρα .
 Όσο αφορά αυτή την αντιπαράθεση θεωρώ άκρως σωστή την άποψη της Μαριέλλας , ο καθένας έχει το δικαίωμα να φοράει ότι τον κάνει να νιώθει όμορφα και ωραία με τον εαυτό του και πόσο μάλλον όταν αυτός ο άνθρωπος δεν έχει τίποτα < άσχημο > πάνω του όπως είναι η Μαρία Κορινθίου . Πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης ότι διαμορφώνονται πρότυπα μέσα από τις εκπομπές και ό,τι όταν λες ότι μια τέτοια γυναίκα έχει παχιά πόδια υποτιμάς τον εαυτό σου αλλά και τον τηλεθεατή μιας και η εικόνα που βλέπει στην οθόνη του αντιβαίνει σε αυτά τα λεγόμενα . Τέλος , αυτό που θέλω να πω είναι ότι σαφώς όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν την ίδια άποψη αλλά υπάρχουν πολλοί πιο κόσμιοι τρόποι να πεις ότι δεν σου αρέσει κάτι χωρίς να προσβάλλεις τον άλλο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !