Επική η παραγωγή της ''Σουλτάνας Κιοσέμ''-Έτυχε εξαιρετικών κριτικών...

0
Εξαιρετικές κριτικές για την παραγωγή στην οποία πρωταγωνιστεί η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Μετά τον «Σουλεϊμάν», άλλη μία τηλεοπτική υπερπαραγωγή έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία και πήρε εξαιρετικές κριτικές από κοινό και δημοσιογράφους. Η «Σουλτάνα Κιοσέμ», την οποία ενσαρκώνει σε νεαρή ηλικία η «δική μας» Αναστασία Τσιλιμπίου ,που γνωρίσαμε στο «Νησί» του Mega, ενώ στη συνέχεια αναλαμβάνει τον ρόλο η Μπερέν Σάατ, δεν στερείται λάμψης και πλούτου από την προηγούμενη επική παραγωγή. Τα σκηνικά που έχουν δημιουργηθεί καλύπτουν 11.500 τ.μ. σε κλειστούς χώρους και άλλα 29.625 τ.μ. σε ανοιχτούς. Για τα κοστούμια ξοδεύτηκαν επίσης πολλά χρήματα, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι καλαίσθητο και πλούσιο. Χρησιμοποιήθηκαν, μάλιστα, για τις ενδυμασίες, αρκετά τόπια, που στο σύνολό τους έφτασαν τα 10 χιλιόμετρα υφάσματος!

Το πρότζεκτ 
Μάλιστα, αν σκεφτεί κανείς ότι για το πρώτο επεισόδιο κατασκευάστηκαν...700 φορεσιές, τότε καταλαβαίνουμε για τι είδους παραγωγή μιλάμε. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η παραγωγή ζήτησε 800 κορόνες και καπέλα, τα οποία κατασκευάστηκαν από τεχνίτες του είδους ειδικά για τη σειρά. Εκτός από το πολυπληθές καστ, που φτάνει τους 3.000 ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένων και των κομπάρσων που χρειάστηκαν, στο σίριαλ δουλεύουν και 350 τεχνικοί-διακοσμητές, οι οποίοι έφτιεαξαν τα μεγαλόπρεπα σκηνικά.

Το σάουντρακ της σειράς επιμελήθηκε ο Αϊτεκίν Ατάς, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας. Τα φωνητικά έχει κάνει η Ιρανοαμερικανίδα τραγουδίστρια Αζάμ Αλί, της οποίας η φωνή έχει ακουστεί και σε κομμάτια των σειρών «True blood», «Prison break» και «Fight club». Το καλοκαίρι έγιναν γυρίσματα και στη Χίο, αφού η ιστορία της -ελληνικής καταγωγής- σουλτάνας ξεκινάει από το νησί του βορείου Αιγαίου. Από εκεί απήχθη και κατέληξε στο χαρέμι του σουλτάνου, στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή:Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !