Μια ακόμη εβδομάδα γεμάτη ΑΓΑΠΗ-Τι θα παρουσιάσει η Μαρί Κυριακού;

0
Μια ακόμη εβδομάδα ''Με αγάπη'' έχει ετοιμάσει η Μαρί Κυριακού.Τι θα δούμε;

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού. Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, οι οποίοι δημιούργησαν βίντεο και ζωγράφισαν την ιστορία του σχολείου τους. Η Μαρί Κυριακού απένειμε το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού.

Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, μας ενημερώνει για τον ιό ΗΙV και τις αυξητικές τάσεις που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια 

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου η Μαρί Κυριακού μάς ενημερώνει για το πώς μπορεί να αποδεχτεί ένα παιδί την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου αλλά και για τους τρόπους ώστε μπορέσει να το αντιμετωπίσει και να το διαχειριστεί.

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η εκπομπή  παρουσιάζει το εθελοντικό ,μη κερδοσκοπικό Δίκτυο «Διαβάζω για τους άλλους». Σκοπός της εθελοντικής οργάνωσης είναι να διαβάζει σε ανθρώπους που δεν έχουν την όρασή τους, βιβλία που έχουν ηχογραφηθεί.

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου ,με αφορμή τη συμπλήρωση 400 ετών από τομ θάνατο του Έλληνα Ζωγράφου Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, Ελ Γκρέκο, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την έκθεση «Light in the Dark – Φως στο σκοτάδι» του Έλληνα γλύπτη Νίκου Φλώρου, στο «Museo del Greco» στο Τολέδο της Ισπανίας.

''Με Αγάπη'',καθημερινά, στη 12.50 ,μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !