Ετοιμάζεται πυρετωδώς το ''Μάλιστα ,σεφ!''-Άρχισαν χθες τα γυρίσματα...

0
Οι κάμερες έπιασαν δουλειά με σκοπό να… μαγειρευτεί σύντομα. Χθες, λοιπόν, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς με τίτλο «Μάλιστα, σεφ» που είναι από τις καινούριες σειρές του MEGA και είναι βασισμένη στη ρωσική κωμική σειρά «The Kitchen».
Την προσαρμογή της στα ελληνικά κάνει η Βίκυ Αλεξοπούλου μεταφέροντας τους τηλεθεατές στην κουζίνα του πιο ακριβού γαλλικού εστιατορίου της Αθήνας, όπου τα μαχαίρια ακονίζονται καθημερινά και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι, με σεφ, επίδοξους μάγειρες, μάνατζερ και ανταγωνιστές να δίνουν καθημερινή μάχη.
Ο σεφ Βασίλης Κόκκορης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) είναι ο άρχοντας της κουζίνας του «Chef Philippe» και είναι εξαιρετικά ταλαντούχος αλλά και ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, κάνοντας σε όλους τη ζωή δύσκολη χωρίς να σηκώνει κουβέντα. Ο Μάνθος (Προμηθέας Αλειφερόπουλος) είναι νέος, φιλόδοξος και αποφασισμένος να γίνει μια μέρα ένας καταξιωμένος σεφ. Προσλαμβάνεται σχεδόν κατά λάθος στο εστιατόριο, όπου το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα… ή ένας καθημερινός εφιάλτης. Ανακατεύεται παντού, εξοργίζει τον Βασίλη, κοντράρεται με τους υπόλοιπους μάγειρες, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και τη μάνατζερ του εστιατορίου, την Κίκα (Άννα Μενενάκου), με την οποία είχε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι, ένα βράδυ πριν προσληφθεί.
Πρωταγωνιστούν ακόμη οι: Κώστας Αποστολάκης (Φίλιππος, ιδιοκτήτης του «Chez Philippe»), Κλέλια Ρένεση (Έλενα, σεφ ανταγωνιστικού εστιατορίου), Θανάσης Κουρλαμπάς (Νικήτας, ιδιοκτήτης ανταγωνιστικού εστιατορίου), Κατερίνα Δημητρόγλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Πηνελόπη Σεργουνιώτη, Αναστάσης Κολοβός, Βαγγέλης Πετρόπουλος, Αλέξανδρος Τρανουλίδης, Σοφία Αλεξανιάν, Αντώνης Τακτικός και Αθηνά Βαλκώνη.
Τη σκηνοθεσία κάνει ο Σπύρος Ρασιδάκης και από χθες οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ καθώς σκοπός των στελεχών του MEGA είναι η σειρά «Μάλιστα, σεφ» να κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στις 10 το βράδυ, με στόχο να… ψήσει τους τηλεθεατές να την παρακολουθήσουν…

Πηγή:Newsit.gr/Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !