Bίντεο-σοκ: Από το Σάββατο ήξεραν ότι δεν θα γίνουν εκλογές στη ΝΔ - Θέλουν την κατάργηση της ανοιχτής ψηφοφορίας

Unknown
0

Βίντεο-σοκ αναρτήθηκε στο διαδίκτυο που δείχνει τον υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ Α.Γεωργιάδη να παραδέχεται χθες στην Ναυπακτία όπου περιόδευε ότι "έτσι και αλλιώς αύριο εκλογές δεν θα διεξαχθούν" δείχνοντας έτσι ότι όλοι στην ΝΔ-πλην του Α.Τζιτζικώστα- γνώριζαν για την χθεσινή αναβολή.

Όλα αυτά έγιναν γιατί θέλουν να οδηγήσουν τη ΝΔ σε έκτακτο συνέδριο με σκοπό την αλλαγή του καταστατικού ώστε οι κομματικοί μηχανισμοί να εκλέγουν τον πρόεδρο της ΝΔ και όχι οι πολίτες.

Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που ο Ε.Μεϊμαράκης ζήτησε από τον γραμματέα της ΝΔ Α.Παπαμιμίκο να παραιτηθεί ώστε να οδηγηθεί η ΝΔ σε έκτακτο συνέδριο για την εκλογή νέου γραμματέα και για να δρομολογηθεί η αλλαγή του καταστατικού.

Θέλουν να αφήσουν έξω από την εκλογική διαδικασία τους πολίτες και να τους στερήσουν τον λόγο. Αυτά τα γνώριζε ο υποψήφιος Άδωνις Γεωργιάδη, που βρισκόταν χθες στην Αιτωλοακαρνανία. Το βραδάκι βρέθηκε σε ταβέρνα στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, όπου, παρουσία δημοσιογράφων και οπερατέρ των τοπικών μέσων, ακούστηκε να λέει «ούτως ή άλλως αύριο δεν θα γίνουν εκλογές»!

Ο κ. Γεωργιάδης είπε τη φράση αυτή προσκαλώντας στο τραπέζι έναν συνεργάτη του, σε χαλαρό ύφος και γελώντας.

Εντωμεταξύ σε μια εντελώς αδιάφορη εξέλιξη που απλώς την καταγράφουμε την παραίτησή θα υποβάλει εντός της ημέρας ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τσιμάρας, μετά το εκλογικό φιάσκο.



pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !