9-13 Νοεμβρίου:Μια ακόμη εβδομάδα ''Με Αγάπη'' -Τι θα δούμε;

0
Τι θα δούμε στην εκπομπή της Μαρί Κυριακού,''Με Αγάπη'',την εβδομάδα αυτή;

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει την πλατφόρμα «Youth4Greece» της Δράσης Saferinternet.gr. Πρόκειται για μια καινοτόμο πρωτοβουλία που αφορά μαθητές και δημιουργήθηκε με στόχο να προβάλλει την Ελλάδα μέσα από βίντεο που δημιουργούν τα παιδιά.

Τα αποτελέσματα της λειτουργίας της Γραμμής ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει την Τρίτη 10 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού. Με τη βοήθεια των τηλεθεατών ενισχύθηκαν οικονομικά 54 Ιδρύματα και Σωματεία που συντηρούν παιδιά, και κινδύνευαν να κλείσουν.

Τη σπουδαιότητα της φιλίας στις παιδικές ηλικίες παρουσιάζει η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου. Η φιλία αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού και ενισχύει την κοινωνικότητα και την αυτογνωσία.

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού,μας ενημερώνει για το πόσο σημαντικός είναι o προληπτικός ιατρικός έλεγχος στα παιδιά, ώστε σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή και άσκηση, να προστατευτούν από σοβαρότερα προβλήματα.

Τέλος,την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει την έκθεση «Μόνος ή Μοναδικός; Διαφορετικότητα και ρατσισμός» στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης. Πρόκειται για μια έκθεση των παιδιών κατά του ρατσισμού με στόχο να συνεισφέρει στην πρόληψη και την εξάλειψη αυτού του φαινομένου.

Μια ακόμη εβδομάδα ''Με Αγάπη'',είναι εδώ...
Καθημερινά ,στη 12.50, μόνο στον ΑΝΤ1

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !