Θεοδωρίδου- Καλλή μαζί στο VOX!

0
Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η Στέλλα Καλλή  θα εμφανιζόταν τον χειμώνα δίπλα στον Πάνο Κιάμο στο Club 22, μια διαφωνία της με την επιχείρηση- κάτι που συμβαίνει συχνά στα νυχτερινά μαγαζιά- την οδήγησε να αποχωρήσει αθόρυβα από το σχήμα. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν μια επιτυχημένη συνύπαρξη επί σκηνής στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι και, όπως μαθαίνω, συνεχίζουν να έχουν άριστες σχέσεις, ενώ τη θέση της Στέλλας τελικά πήρε η Αγγελική Ηλιάδη. Στο μεταξύ, η Στέλλα Καλλή ηχογράφησε τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τον συμπατριώτη της, Γιώργο Θεοφάνους- το πρώτο τους τραγούδι κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα- ενώ συμφώνησε να βρεθεί ξανά κάτω από τη στέγη του Ομίλου Μαροσούλη.

Εκεί της πρότειναν να συνεργαστεί με τη "μούσα" του Γιώργου Θεοφάνους, Νατάσα Θεοδωρίδου στο VOX της Ιεράς Οδού, και η απάντηση της Στέλλας ήταν, φυσικά, θετική, αφού η Νατάσα είναι ένας άνθρωπος που εκτιμά ιδιαίτερα τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

Χτες μάλιστα, Δευτέρα, οι δύο καλλιτέχνιδες είχαν την πρώτη τους συνάντηση σε πολύ ζεστό κλίμα και, όπως μαθαίνω, έδωσαν αμέσως τα χέρια και μίλησαν με ενθουσιασμό για τον μελωδικό χειμώνα που έρχεται!

entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !