Αυτές τις μέρες στα σχολεία οι μαθητές ψηφίζουν για τα δεκαπενταμελή τους συμβούλια. Έτσι λοιπόν ο Σπυρίδων Μοστράτος μαθητής του 2ου Λυκείου Χαλανδρίου θέλησε να κάνει...την διαφορά.
Πιο συγκεκριμένα ο 16χρονος μαθητής έβγαλε προεκλογικό φυλλάδιο για να προωθήσει την υποψηφιότητά του. Μάλιστα το εν λόγω φυλλάδιο έκανε μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο των social media.
Αναλυτικά όσα γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook:
Σε αυτές τις εκλογές 15Μελούς και 5Μελούς ψηφίζουμε Μοστράτο Σπυρίδων για ειλικρίνεια και αξιοπιστια! Δεν αφήνουμε κανένα πίσω! Όλοι οι μαθητές του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου μαζί για την αλλαγή! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ! ΠΛΗΡΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ! Σας καλώ να ψηφίσετε σωστά και δίκαια! Σας καλώ να αλλάξουμε το σχολείο μας!
Μοστράτος Σπύρος
Υποψήφιος Εκλογών 15μελούς και 5μελούς
2ο Λύκειο Αμαρουσίου
Περίοδος: 2015-2016
Υποψήφιος Εκλογών 15μελούς και 5μελούς
2ο Λύκειο Αμαρουσίου
Περίοδος: 2015-2016
Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί χρήστες των social media, δεν δίστασαν να τον προτείνουν για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ενώ άλλοι σχολίαζαν ότι θα ακολουθήσει την πολιτική πορεία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος από πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείο του σήμερα είναι πρωθυπουργός της χώρας.
parapolitika


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com