TOP TV: Η σαρωτική επιστροφή του Μουτσινά, ο Μιμήκος, η Μαίρη, η Ελένη και το παράπονο του Φουρθιώτη!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Πρεμιέρες, επιστροφές προσώπων και πολλές ίντριγκες… αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε. Από πού να το πιάσω και που να το αφήσω; Βάζω, λοιπόν, τη σκέψη μου σε μία τάξη και αρχίζω!

Νίκος Μουτσινάς: Η σαρωτική επιστροφή 
Την περίμενα πολύ καιρό αυτή την ημέρα που θα επέστρεφε ο Νίκος Μουτσινάς σε τηλεοπτική εκπομπή! Μπορεί ο Νίκος να θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό την προηγούμενη χρονιά, όπως να συμμετέχει σε μια μέτρια παραγωγή – σήριαλ του ΑΝΤ1, όμως η θέση του στην TV είναι αυτή. Στην παρουσίαση εκπομπής. Και όσο πιο γρήγορα το καταλάβει… τόσο καλύτερα (για εκείνον και για εμάς). Επέστρεψε... και με το χιούμορ του και τις ατάκες του μας έκανε το Σου-Κου μας πιο ωραίο, πιο χαρούμενο και πιο γλυκό! Ο άνθρωπος έχει ταλέντο… τι να λέμε τώρα; Όσο για το ποιος είναι το «πρώτο βιολί» στην εκπομπή… νομίζω δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε!

Άννα Δρούζα: Επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος»
Τι κι αν η περσινή της εκπομπή μπόρεσε να αντέξει 2-3 μέρες στον αέρα του ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια δεν το βάζει κάτω και επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» με τα «Φονικά Μυστικά» του MEGA. Μια εκπομπή που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ασχολείται με αστυνομικές υποθέσεις που συντάραξαν την κοινή γνώμη τα προηγούμενα χρόνια και μέσα από έρευνα και συνεντεύξεις θα αναλύεται το προφίλ του δράστη. Παράλληλα θα υπάρχουν αναπαραστάσεις σε γεγονότα που αφορούν τις υπό έρευνα υποθέσεις, κάτι που προσπάθησε να κάνει και ο Πάνος Σόμπολος στο παρελθόν, όμως το ΕΣΡ… είχε αντίθετη άποψη. Λέτε να συμβεί το ίδιο και στην Άννα Δρούζα και να δούμε πάλι την εκπομπή της να «κόβεται» πριν καν αρχίσει; Πάντως η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 23:00!

ΑΣΧΕΤΟ: Και αλλάζω κανάλι και βλέπω την Ραχήλ Μακρή να παρουσιάζει το Κυριακάτικο Δελτίο του Epsilon. Νόμιζα ότι είχα παραισθήσεις… Τελικά κατάλαβα ότι απλά ήταν καλεσμένη, αλλά καθόταν όρθια στη θέση της παρουσιάστριας για 20 λεπτά τουλάχιστον! Wannabe σταρ... τι να λέμε τώρα;

Μένιος Φουρθιώτης: Έξαλλος με τις ψευτιές της Espresso!
Και πώς να μη γίνει έξαλλος κανείς, όταν διαβάζει ανακρίβειες, ψευτιές και ανυπόγραφα άρθρα που θίγουν έναν τηλεοπτικό σταθμό που εργάζονται δεκάδες άνθρωποι! Η εφημερίδα των κουτσομπολιών, η εφημερίδα με υπερτιτλους εξωφύλλου «Καβάλα με νέο άνδρα η Μαρία Ηλιάκη», η εφημερίδα που τα περισσότερα άρθρα της είναι ανυπόγραφα, αποφάσισε να γράψει για το Epsilon ότι πατώνει και ο Δ/ντης του ότι δεν νοιάζεται καθόλου γι’ αυτό. Και αυτό το έγραψε για ένα κανάλι που ο μέσος όρος του το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν 9,2% στο γενικό σύνολο και 6% στο δυναμικό κοινό. Τόσο έγκυρο ρεπορτάζ από την εφημερίδα! Πώς να μην τα «πάρει» και ο Μένιος στην εκπομπή του; Δικαιολογημένα! Και λίγα είπε...

Ουγγαρέζος-Συνατσάκη: Ο Μιμήκος και η Μαίρη
Αυτός θα έπρεπε να είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη! Αναμένοντας τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, μπορώ να πω ότι έχω υψηλές βλέψεις από το δίδυμο. Καταρχήν γιατί και τα δύο παιδιά είναι ταλαντούχα, έχουν χιούμορ και εμπειρία αλλά και γιατί το τρέιλερ τους ήταν απλό αλλά και συνάμα είχε χιούμορ. Αυτό που χρειάζεται μια τέτοια εκπομπή! Εγώ ένα έχω να πω… Τρέμε Καινούργιου! Ελπίζω να μην χάσουν τη χημεία που έχουν και να μπορέσουν να "κερδίσουν" τους τηλεθεατές!

ΑΣΧΕΤΟ: Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει με τίποτα άλλο να ασχοληθεί, εκτός από τις φωτογραφίες της στο Instagram; Εντάξει κουκλίτσα μου, κάποιος έγραψε ότι έκανες Photoshop σε μια φωτό σου… δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου! Ασχολήσου και λίγο με την εκπομπή σου!

Πόπη Τσαπανίδου: Κάνει στροφή… επί τόπου αναστροφή!
Βλέποντας ότι το STAR δεν μπορεί με ευκολία να αποκτήσει πολιτική ταυτότητα, αποφάσισε και η παρουσιάστρια να γίνει λίγο πιο… lifestyle, μήπως αλλάξει και κάτι. Πρώτα ήταν τα βιντεάκια της στο Instagram διαλέγοντας ρούχα με τον στυλίστα της, έπειτα η φανερή αλλαγή της στον τρόπο παρουσίασης (πλέον πιο άνετη από ποτέ), τώρα έρχεται και νέο χτύπημα! Αποφάσισε να μας συστήσει τις κόρες της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media! Κούκλες, αν και μπερδεύτηκα για το ποια είναι η μαμά και ποιες οι κόρες! Όταν την δείτε να βάζει και μαγειρική στην εκπομπή, Γιώργο και Φαίη… μπορείτε να αρχίσετε να ανησυχείτε! 

ΑννίταGR: Έφερε στο Epsilon το κοινό της!
Αν δεν το δεις, αν δεν στο αποδείξει, δεν μπορείς να το πιστέψεις! Κι όμως η Αννίτα Πάνια κατάφερε την Κυριακή με την εκπομπή της, ΑννίταGR, να μπει στο TOP10 όλων των προγραμμάτων της ημέρας. Μια θέση που τα «μικρά» κανάλια δύσκολα μπορούν να κατακτήσουν! Λίγο η θεματολογία της, λίγο το καλό lead in που παίρνει η εκπομπή και πολύ… η ίδια η Αννίτα, κατάφεραν να φέρουν τους τηλεθεατές της από τον Alpha στο Epsilon σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γιατί όταν βλέπεις μια «παρεξηγημένη» εκπομπή και παρουσιάστρια να μπαίνει στο TOP10, δεν μπορείς να μην το σχολιάσεις γιατί ξέρεις ότι αυτό κάτι σημαίνει!

Ελένη Μενεγάκη: Παραμένει στο θρόνο της
Όλα γύρω αλλάζουν, όμως η Ελένη στα ίδια παραμένει! Και δεν το λέω αρνητικά! Κάθε άλλο! Παραμένει στα ίδια, αφού ξέρει ότι αυτά… αγαπάει ο κόσμος! Αυτά τα «ίδια» είναι που της δίνουν καθημερινά μεγάλα νούμερα τηλεθέασης! Αυτά τα «ίδια» που την φέρνουν πρώτη στην αγάπη του κοινού και στους πίνακες της Nielsen. Κάθε μέρα όλα τα sites και οι εκπομπές είναι κολλημένοι πάνω της στη συχνότητα του Alpha, περιμένοντας να πει κάτι αστείο ή να πετάξει κάποιο υπονοούμενο για να το γράψουν πρώτοι! Αν αυτό δεν είναι επιτυχία, το ότι μετά από 20 χρόνια ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι «κρέμονται» από τα χείλη σου… τότε τι είναι;

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !