THIS IS SPATA LIVE:Το party της νέας εκπομπής πριν τη μεγάλη πρεμιέρα(φωτογραφίες)

0
Η ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚH, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ ΚΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΝΟΕΛ.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα ,Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, όλη η ομάδα του «This is SPATA Live» υποδέχτηκε δημοσιογράφους σε μια χαλαρή βραδιά γεμάτη θετική διάθεση στο ''Noel'' στο κέντρο της Αθήνας.Το νέο μεσημβρινό στέκι των τηλεθεατών είναι από τις 02 Νοεμβρίου, στα «SPATA». Κάθε μέρα, ζωντανά, η Μαίρη και ο Δημήτρης, θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σφραγίζοντας τη φιλική τους σχέση αλλά και τη σχέση με τους τηλεθεατές που έχουν χτίσει τόσα χρόνια.

Για τα κοσμικά, τα αθλητικά, τα καλλιτεχνικά, την τηλεοπτική και κοινωνική επικαιρότητα, για ό ,τι συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, για το κάθε τι που ανεβαίνει στα social media, θα το μαθαίνετε από τα ''SPATA...live''! Παιχνίδια,τηλεοπτικές «συνωμοσίες», αστείρευτο χιούμορ και πολύς αυτοσαρκασμός, από το ασυναγώνιστο ντουέτο Δημήτρης – Μαίρη.Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε την πιο fun εκπομπή της τηλεοπτικής σεζόν, με τους πιο παιχνιδιάρικους και αυθόρμητους παρουσιαστές της ελληνικής showbiz!
Δείτε τις φωτογραφίες από το party:







Ένα φρέσκο και δυναμικό τηλεοπτικό δίδυμο έρχεται στον ΑΝΤ1! Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου,στις 15.45 το απόγευμα,και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή,στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !