ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Φόρτωση τελευταίων ειδήσεων…
-- / --

Κάτια Δανδουλάκη: το καλοκαίρι συζητούσε για καθημερινή σειρά!

Nessun Dorma
By -
0
Την επιθυμία της να συνεργαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον τηλεοπτικά με τον Γιώργο Καπουτζίδη, επιβεβαιώνοντας αυτό που κυκλοφορούσε εδώ και καιρό ως είδηση, ότι δηλαδή ο σεναριογράφος του «Παρα πέντε» είχε γράψει τον ρόλο της Ντάλιας, για την Κάτια Δανδουλάκη, αποκαλύπτει η αγαπημένη ηθοποιός.
Τηλεοπτικά θα σε δούµε κάπου;
«Θα µε δείτε; Έλα ντε (σ.σ.: γελάει). Πριν γίνει όλο το «σκηνικό» µε το δηµοψήφισµα συζητούσα για µια καθηµερινή σειρά, µετά ανατράπηκαν όλα και ακόµα είναι στον «πάγο», όπως είναι πολλά στη χώρα µας, που δοκιµάζεται άγρια πλέον. Θέλω πολύ να ξανακάνω τηλεόραση, γιατί έχω µάθει να ζω µε αυτή, αλλά είµαι σε αναµονή για την ώρα. Μακάρι να προκύψει κάτι καλό!»
Είδες το «Παρτάλι» και την «Εθνική Ελλάδος»;
«Τα είδα και τα χάρηκα πολύ. Βρήκα εξαιρετικό το «Παρτάλι» και εντυπωσιάστηκα από τη στροφή που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης, µε µια σειρά-πρόταση που µε συγκίνησε βαθιά».
Αληθεύει ότι θα έπαιζες την Ντάλια του στο «Παρά πέντε»; Σου είχε κάνει πρόταση;
«Είχα κλείσει να κάνω τη «Βέρα στο δεξί» όταν µε ενηµέρωσε ότι είχε γράψει για εµένα. Μόλις διάβασα το σενάριο ξετρελάθηκα, αλλά δεν θα άφηνα µε τίποτα την υπέροχη «Βέρα». Θέλουµε πολύ να συνεργαστούµε στο µέλλον και εύχοµαι να συµβεί. Έχει αληθινό ταλέντο ο Γιώργος!».

gossip-tv
Tags:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

3/related/default
Tvnea.com App Εκεί όπου η τηλεόραση συναντά την είδηση!