''Καλημέρα Ελλάδα'':Η ιστορική επιστροφή,το αλλαγμένο studio και το λάθος ηχητικό σήμα!

3
Χθες έκανε πρεμιέρα η πρωινή ζώνη του Αντ1. Χθες,δεν ήταν μια οποιαδήποτε πρεμιέρα ,καθώς επανήλθε στις οθόνες μας ο τίτλος της μακροβιότερης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.Επανήλθε λοιπόν το ιστορικό και θρυλικό ''Καλημέρα Ελλάδα''.Μαζί με αυτό όμως επανήλθε στα...ίσα του κι ο Γιώργος Παπαδάκης που έλεγε ''Καλημέρα Ελλάδα'' και γέμιζε το στόμα του,όπως ο ίδιος τόνισε.Η συγκίνηση κι η χαρά του δεν κρύβονταν,κι άλλωστε γιατί να κρυφτούν;Πράγματι,η επαναφορά του βαρυσήμαντου αυτού τίτλου ήταν ό,τι καλύτερο, διότι ο κόσμος δεν παρακολουθούσε απλά το ''Καλημέρα Ελλάδα'',είχε ταυτιστεί με αυτό.Επί πλέον,χθες είδαμε στις οθόνες μας-όπως άλλωστε άρμοζε- κι ανανεωμένα χρώματα /γραφικά που ήταν πολύ εντυπωσιακά κι ευχάριστα,πράγμα που δεν συνηθίζεται και πολύ στις ενημερωτικές εκπομπές-οι περισσότερες έχουν μια...μαυρίλα,μια μουντάδα που δεν βλέπονται!
Τα γραφικά που σχεδιάστηκαν ,λοιπόν, καθώς και το νέο σήμα της εκπομπής(αρκετά διαφοροποιημένο από τα παλιά και μακράν πιο ωραίο), ήταν φωτεινά,καλοσχεδιασμένα και κομψά,ενώ όσον αφορά το studio, δεν άλλαξε, απλά ανανεώθηκε ως προς το χρώμα και το σκηνικό πίσω από το πάνελ .Προστέθηκαν λοιπόν κάποιες λεπτομέρειες στο σκηνικό,άλλαξε ο τοίχος ,ενώ το πάτωμα-αλλά και γενικότερα το πλατό- απέκτησε τόνους του κόκκινου χρώματος,που ομολογουμένως το κάνουν πολύ πιο όμορφο και οικείο.
Κάπως έτσι  επέστρεψε στον ''αέρα'' του ΑΝΤ1 και στα σπίτια των Ελλήνων το πιο σημαντικό κεφάλαιο  της ενημέρωσης...

Υ.Γ.:Εκείνο που νομίζω,βέβαια, πως θα ήταν ό,τι πιο ιδανικό,είναι να επιστρέψει ΚΑΙ το ηχητικό σήμα που ''έντυνε'' τους τίτλους αρχής της εκπομπής,όταν αυτή ξεκίνησε το 1992,και που με αυτό  ο κόσμος συνδέθηκε άρρηκτα και ταυτίστηκε.Διότι,είναι τραγικό-τουλάχιστον!-η εκπομπή ''Καλημέρα Ελλάδα'' να έχει το ηχητικό σήμα ...του ''Πρωινού ΑΝΤ1''.Τι ;Δεν το καταλάβατε; Ναι,παιδιά,μην ψάχνεστε άλλο,η μουσική που ακούσαμε στην πρεμιέρα και μας έκανε να απορήσουμε, είναι δανεισμένη από το ''Πρωινό ΑΝΤ1'' ! Αφού δεν πήραν το σήμα του ''Dancing with the stars'',πάλι καλά να λέμε...

Δείτε εδώ την έναρξη του ανανεωμένου ''Καλημέρα Ελλάδα'':







Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θέλουμε πίσω ΚΑΙ το ιστορικό ηχητικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό το σήμα αρχής, με καθαρά χρώματα, όπως επίσης και τα χρώματα γενικότερα της εκπομπής. Η παλιά μουσική ίσως δεν κολάει με το νέο φρέσκο look..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκανες που εκανες ενα καλο με τον κλασικο τιτλο της εκπομπης μας τα χαλασες με την μουσικη!

    Οι μουσικες δεν φταχνου τις εκπομπες και τα look των εκπομπων οι ανθρωποι τα φτιαχνουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !