Άρχισε η γκρίνια στο «Na maste»

0
Και απ’ ότι φαίνεται το πρόβλημα δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης – στην παρούσα φάση
τουλάχιστον – καθώς οι επιτελείς του Epsilon δηλώνουν ευχαριστημένοι με τις αποδόσεις της μεσημεριανής εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού. Το πρόβλημα λοιπόν διαπιστώνεται από τα διευθυντικά στελέχη του σταθμού στο πάνελ. Το οποίο σε περίοδο ισχνών τηλεοπτικών αγελάδων είναι πολυπληθές και στο οποίο παρατηρείται το εξής φαινόμενο: Όταν ένα θέμα είναι πιο βαρύ, πιο σοβαρό και χρειάζεται έκφραση άποψης να πέφτει «μούγγα» και η Ναταλία να πρέπει να το παίρνει όλο πάνω της, στα πιο ανάλαφρα gossip, στήλες κτλ να υπάρχει συνωστισμός για το ποιος θα μιλήσει πρώτος και μετά μουρμούρα και ξινίλες στα διαφημιστικά διαλλείματα.

Η Ναταλία με την εμπειρία της έχει ήδη έντοπισει τις αδυναμίες εξ’ ου και ο εδώ και χρόνια στενός της συνεργάτης Βασίλης Δρυμούσης καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χρόνο μπροστά από τις κάμερες.

Όσο για τους υπόλοιπους και τις υπόλοιπες; Ο διαγωνισμός φράντζας και μπούκλας on camera σίγουρα δεν θα συνεχιστεί για όλους τις επόμενες εβδομάδες. Το ίδιο άλλωστε συνέβη και πέρσι όταν με συνοπτικές διαδικασίες απομακρύνθηκαν από τις «Γυναίκες» Έλενα Παπαβασιλείου και Σοφία Βογιατζάκη.

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !