Η Αγγελική Νικολούλη προς Ε μεριά... Φήμες ή μήπως όχι;

Unknown
0
Όλο το καλοκαίρι το mediaκό ρεπορτάζ απασχόλησε η Αγγελική Νικολούλη, αφού μία γραφόταν ότι δε θα έχει εκπομπή τη νέα σεζόν, μια ότι μετακομίζει στο Epsilon και μια ότι θα καθυστερήσει κατά πολύ η πρεμιέρα του "Τούνελ" και το δούμε ίσως τον Γενάρη! Είδηση της τελευταίας ώρας όμως έρχεται να αναζωπυρώσει το σενάριο που θέλει την γνωστή δημοσιογράφο στο νεοσύστατο κανάλι!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τη σκηνοθεσία της εκπομπής "Annitagr" θα υπογράφει ο Σωτήρης Σπαθάρης, σκηνοθέτης της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" και επί σειρά ετών στενός συνεργάτης και φίλος της Αγγελικής Νικολούλη. Μετά την μετακόμιση του Σωτήρη Σπαθάρη στο Epsilon δεν αποκλείεται να δούμε εκεί τελικά και την ελληνίδα Μις Μάρπλ, αφού εκτός από στενοί συνεργάτες είναι και πολύ καλοί φίλοι, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως η Αγγελική Νικολούλη θεωρεί τον Σπαθάρη βασικό μέλος της εκπομπής της. Ο  Σπαθάρης είναι στο πόστο του σκηνοθέτη στο "Τούνελ" από την αρχή της εκπομπής, ενώ οι δύο συνεργάτες έμειναν μαζί ακόμα και τις δύσκολες στιγμές του ALTER, περιμένοντας τη λύση, μέχρι και τη σεζόν που μας πέρασε.

Λίγο η μείωση που ζητά ο ALPHA απ' τις τηλεοπτικές του εκπομπές, λίγο η πρόθεση του να καθυστερήσει την πρεμιέρα του "Τούνελ", καθώς και η επιθυμία του να μένει η εκπομπή στον αέρα μόνο 3 ώρες λέτε να οδηγήσουν τελικά την Αγγελική  Νικολούλη στο EPSILON;

Αν είναι απλά φήμες ή όχι θα φανεί τ επόμενο διάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !