«Η ιδέα να βρεθούμε μαζί με τη Σοφία παρέα μπροστά από τις κάμερες δεν ήταν δική μας.»

Nessun Dorma
0
Σε λίγες μέρες το «Ακου τι είπαν» θα κάνει πρεμιέρα. 
 «Για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να πω πως η ιδέα, το να βρεθούμε μαζί με τη Σοφία παρέα μπροστά από τις κάμερες, δεν ήταν δική μας. Ηταν της Αννας Βλαβιανού, της διευθύντριας επικοινωνίας και γραφείου Τύπου του Alpha. Συζητούσαμε παρέα για το ποιος θα μπορούσε να υποδυθεί τον ρόλο του ψυχολόγου και αφού έπεσαν στο τραπέζι δεκάδες ονόματα, εκείνη σκέφτηκε τη Σοφία», τόνισε στο TV Έθνος ο Χρήστος Φερεντίνος.
-Δεν καταφέρατε να κάνετε μόνο ένα πετυχημένο τρέιλερ, αλλά έγινε και ντόρος ότι ετοιμάζετε παρέα ψυχαγωγική εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας.
«Ναι, απίστευτο, έτσι; Ολοι έσπευσαν να υποθέσουν πως ετοιμάζουμε κάτι παρέα με τη Σοφία!»
-Επειδή είναι πολύ της μόδας το... «μαζί στη ζωή, μαζί και στη TV», αν δεχόσασταν μία πρόταση για να συνεργαστείτε μπροστά από τις κάμερες, τι θα λέγατε;
«Δεν ξέρω τι να απαντήσω γιατί είναι υποθετικό το ερώτημα. Δεν νομίζω να ήμασταν αρνητικοί, θα το συζητούσαμε, γιατί με τη Σοφία είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί, επικοινωνούμε σε πολλά επίπεδα και αλληλοσυμπληρωνόμαστε.»
-Επειδή διάβασα πραγματικά ό,τι να ‘ναι σε σχέση με το τρέιλερ του «Άκου τι είπαν», ας το διευκρινίσουμε κι αυτό. Οχι, το γύρισμα δεν έγινε σπίτι σας...
«Καλέ όχι! Το γύρισμα έγινε σε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Αραβαντινού!»
-Πολιτικά χρωματισμένη περιοχή...
«Εχεις απόλυτο δίκιο. Και για του λόγου το αληθές, το σπίτι που κάναμε γύρισμα ήταν ακριβώς απέναντι από το γραφείο του προέδρου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (γέλια).»
-Και;
«Είδα και τον πρόεδρο, χαιρετηθήκαμε, μια χαρά. Ήμουν σίγουρος ότι θα μας φέρει και γούρι, παρά το γεγονός ότι πολλοί από το συνεργείο και την παραγωγή υποστήριζαν πως δεν μπορεί, μια αναποδιά θα την έχουμε. Ξέρεις κάτι; Όλα αυτά εγώ δεν τα πιστεύω.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !