Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάθε ξεκίνημα είναι ένα στοίχημα»

0
Είναι και η φετινή σεζόν ένα στοίχημα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της;

 «Κάθε ξεκίνημα είναι ένα στοίχημα. Σίγουρα υπάρχει μια ηρεμία και μια αρμονία στην ομάδα, γιατί γνωριζόμαστε, έχουμε δέσει και ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την εκπομπή. Από εκεί και πέρα, όμως, κάθε σεζόν όταν αλλάζει ο ανταγωνισμός και ξεκινάς από την αρχή έχεις ένα γλυκό σφίξιμο στο στομάχι και την-αγωνία για να καταφέρεις να έχεις μια πετυχημένη πορεία» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Θα συνεχίσετε για τρεις ώρες;
«Είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει με το σταθμό, αλλά δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμη. Περιμένουμε να τελειώσουν οι εκλογές και να δούμε πώς θα εξελιχθεί το τηλεοπτικό τοπίο. Και πέρυσι είχαμε πάει μέχρι τις 11, μέχρι που ξεκίνησε το πρόγραμμα του σταθμού και γυρίσαμε στην παλιά μας ώρα. Όμως, θεωρώ ότι οι μεγάλες αποφάσεις για το πρόγραμμα δεν έχουν ληφθεί ακόμη.»

-Αν συνεχίσετε, πάντως, θα βρεθείτε απέναντι στις πρωινές εκπομπές σε ΑΝΤ1 και ΜΕGΑ.
«Και πέρυσι ήμασταν απέναντι για περίπου 25 λεπτά. Η αλήθεια είναι όμως ότι αν είμαστε για μια ολόκληρη ώρα απέναντι, θα είναι ο ανταγωνισμός μεγαλύτερος. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό, αντιθέτως τον σέβομαι, θέλω να πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να προσπαθήσει να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί και ο κόσμος να μας αγκαλιάσει. Ούτε η πρωτιά είναι αυτοσκοπός. Αν η δική μας εκπομπή έχει ένα πολύ καλό μέσο όρο και την αγάπη του κόσμου, δεν θα στενοχωρηθώ αν στο κομμάτι που είμαστε απέναντι στο οποιουδήποτε πρωινάδικο δεν θα είμαστε πρώτοι.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !