Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχή χρονιά την καθιερωμένη πλέον Έκθεση Αγιογραφίας, η οποία διοργανώθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του έτους 2012, με αφορμή την ιστορική και αλησμόνητη Επίσκεψη της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, στο Ρέθυμνο.
Πρόκειται για την Δ΄ Έκθεση Αγιογραφίας, η οποία εφέτος έχει ενταχθεί στις εικαστικές εκδηλώσεις του 27ου Αναγεννησιακού Φεστιβάλ του Δήμου Ρεθύμνης.Η Έκθεση Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου θα λειτουργήσει στον πρώτο όροφο του δημοτικού πολυχώρου εκδηλώσεων «Σπίτι του Πολιτισμού», στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου, από την 6η έως και την 21η Σεπτεμβρίου 2015.
Και εφέτος συμμετέχουν στην Έκθεση πολλοί Αγιογράφοι, οι οποίοι είτε δραστηριοποιούνται στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου είτε έλκουν την καταγωγή τους από αυτήν. Τα επίσημα Εγκαίνια της Εκθέσεως θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8:00 μ.μ.. Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από 10:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. το πρωί και από 6:00 μ.μ. έως 9:00 μ.μ. το βράδυ.
Πηγή:Flashnews.gr



0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com