ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Φόρτωση τελευταίων ειδήσεων…
-- / --

Ελισάβετ Κυρίτση: «Πριν μία εβδομάδα έμαθα ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή της Μπεκατώρου»

ΑχιλλεαςΧ
By -
0

"Αδειάζει" την παραγωγή του "Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ" η Ελισάβετ Κυρίτση, χρεώνοντας στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 την εξαιρετικά αργοπορημένη ενημέρωση των συντελεστών της εκπομπής που δεν θα συνεχίσουν τη φετινή σεζόν.

Η δημοσιογράφος που βρέθηκε την περασμένη άνοιξη στην ομάδα της Μαρίας Μπεκατώρου, ανέφερε τα εξής στην εκπομπή "Με το καλημέρα":

«Άργησα λίγο να το μάθω, η αλήθεια είναι. Την προηγούμενη εβδομάδα το έμαθα κι εγώ και τα άλλα παιδιά. Δεν υπήρξε αποχώρηση, υπήρξε απόφαση του καναλιού να μη συνεχίσουμε. Μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι η εκπομπή μάλλον δεν θα γίνει γιατί είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και μετά τις εκλογές θα έπαιρναν τις αποφάσεις. Όταν τέλειωσε η σεζόν το feeling ήταν πολύ καλό, το κανάλι ευχαριστημένο από το αποτέλεσμα».
Tags:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

3/related/default
Tvnea.com App Εκεί όπου η τηλεόραση συναντά την είδηση!