Κατερίνα Καινούργιου:Τα πρόσωπα της νέας παρέας του Alpha!

0
Ο Alpha ανανεώνει την απογευματινή ζώνη του παρουσιάζοντας τη νέα εκπομπή του καναλιού με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, ο Alpha στηρίζει στη συνταγή της τηλεοπτικής παρέας και φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια καινούργια εκπομπή βασισμένη σε μια μεγάλη ομάδα παρουσιαστών, της οποίας θα ηγείται η Κατερίνα Καινούργιου.

Ανάμεσα στα επικρατέστερα πρόσωπα που πρόκειται να βρεθούν μπροστά από τις κάμερες είναι η Φωτεινή Πετρόγιαννη, που στο τέλος της προηγούμενης σεζόν συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Μάρκο στην εκπομπή «Η Γειτονιά Μας», ο stand up comedian Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο δημοσιογράφος Διομήδης Πιτούρας, αλλά και επίσης δημοσιογράφος Χρήστος Βαρθαλίτης, που μέχρι πρότινος ανήκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, με τα δοκιμαστικά να συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα ώστε να γίνει η τελική επιλογή.

«Ο Alpha θέλει να επαναφέρει τη συνταγή της παρέας στην απογευματινή του ζώνη, κάτι που είχε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πέρσι δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές. Η εκπομπή θα προβάλλεται πιθανότατα από τις 4 έως τις 6 και θα έχει καθαρά σχολιαστικό χαρακτήρα. Ποντάροντας στα πρωτότυπα σχόλια των νέων προσώπων που θα βρίσκονται επί ίσοις όροις στο πλατό, η εκπομπή θα αφορά κυρίως την τηλεοπτική επικαιρότητα» αποκάλυψε πηγή στο Yupiii. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !