Πως είδα τις πρεμιέρες των εκπομπών; (Μέρος 1ο)

Unknown
0

Καλημέρα, φίλες και φίλοι του tvnea.com. Χθες, ήταν μία πρώτη δυνατή ημέρα, τηλεοπτικά με αρκετές πρεμιέρες -κυρίως πολιτικού, ενημερωτικού χαρακτήρα- μπαίνοντας στο κλίμα των εκλογών. Εγώ, προσωπικά θα σας πω τι είδα εν συντομία από αυτές:

1) Καλημέρα Ελλάδα: Εκ πρώτης όψεως αυτό που είδα ήταν μία εκπομπή που σταμάτησε για το καθορισμένο Σαββατοκύριακο και ήρθε μετά από δυο ημέρες και πάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες. Μοναδική, χτυπητή αλλαγή η επαναφορά του τίτλου της μακροβιότερης εκπομπής. Με μία δεύτερη ματιά αυτό που σου μένει είναι κάποιες κόκκινου τύπου πινελιές.

2) Με το Καλημέρα: Νομίζω, πως εδώ ήταν η πραγματική ανατροπή παρά το γεγονός ότι γνωρίζαμε τι θα βλέπαμε... δεν το λέω με κακή έννοια απλά το Epsilon τη φετινή σεζόν αποκτά ένα πράγματι αναβαθμισμένο Alter. Νέο στούντιο, κοντά σε αυτό που είχε στο Star, αλλά και ότι περίπου έφτιαχνε το Alter τότε στις: Φαίη Σκορδά, Βάσια Λόη και πάει λέγοντας. Τα χρώματα είναι κοντά σε αυτά της Πόπης Τσαπανίδου.

3) Happy Day: Όχι, μεγάλες αλλαγές σε μία πετυχημένη συνταγή των προηγούμενων ετών. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της, συνέχισε από εκεί που σταμάτησε, χωρίς να σημαίνει πως αυτό είναι απαραίτητα κακό. Ίσα ίσα που κάνει πολύ καλά αυτό για το οποίο κλήθηκε εδώ και δυο περίπου χρόνια από τη συχνότητα του Alpha. Μπορούμε, να πούμε πως έχει ως καθαρά αντίπαλο δέος την Χριστίνα Λαμπίρη, μίας και οι εκπομπές πατάνε σε θεματολογία και ώρα.

4) Live U: Χωρίς μεγάλες αλλαγές πραγματοποιήθηκε και η προεκλογική πρεμιέρα της Πόπης Τσαπανίδου. Αν κάτι έχω να σχολιάσω καθώς στάθηκα επάνω σε αυτό, είναι το γεγονός πως η εκπομπή με την προσθήκη κοινού, σε συνδυασμό με τις ειδήσεις που βγαίνουν από τον ίδιο ακριβώς χώρο με έκαναν να δω τον ενικό και σε πρωινή μορφή. Αν θα βγει σε καλό ή όχι θα το δούμε...

5) Στον ενικό: Το κλείσιμο της πρώτης δυνατής ημέρας, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είχε την γνωστή και πετυχημένη, -αναλογικά- εκπομπή του Star με το Νίκο Χατζηνικολάου. Δεν θα σταθώ στο κλείσιμο της εκπομπής που έγινε αρκετά νωρίς, ίσως επειδή αναγκάστηκε η εκπομπή να αρχίσει πολύ νωρίτερα από ότι περιμέναμε, ελέω προεκλογικής περιόδου. Εκείνο, που δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα είναι πως βλέποντας το τραπέζι -ολόκληρη τραπεζαρία- που έφερε κατά νου με τη πρώτη όμως, την εκπομπή που είχε η Έλλη Στάη στον Alpha με τίτλο ''Ίντριγκα''. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !