Το κουπόνι του στοιχήματος (01/09 - 03/09)

Unknown
0

Καλημέρα και Καλό Μήνα, φίλες και φίλοι του tvnea.com. Σήμερα, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το νέο κουπόνι του στοιχήματος, κάτι που θα κάνουμε κατά βάση κάθε Τρίτη και Παρασκευή θέλοντας να σας ενημερώσουμε, για τους αγώνες σε όλα τα αθλήματα.

Ύστερα, από δυο αγωνιστικές στην δική μας Super League αλλά και τις πρώτες σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου, έρχεται η πρώτη διακοπή ενόψει των προκριματικών αγώνων, με στόχο τη τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Euro 2016).

Κάτι τέτοιο, θα συμβεί -για την ακρίβεια- τις επόμενες μέρες με την Εθνική Ελλάδος (όχι του Καπουτζίδη) να παίζει αυτή τη Παρασκευή 04 Σεπτεμβρίου εντός έδρας με αντίπαλο τη Φινλανδία και τη Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας με αντίπαλο τη Ρουμανία.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά...

Τρίτη 01/09: Με αγώνες από την Αυστραλία ξεκινά η μέρα... μεσημέρι στις 12:30 ενώ συνεχίζουμε το απόγευμα με τρίτη κατηγορία Φινλανδίας. Για πρώτη φορά αγώνες από το Μαρόκο. Στη συνέχεια, προχωράμε με Αγγλικό Λιγκ Τρόφι, τέταρτη κατηγορία Γερμανίας, 1η κατηγορία Σκωτίας, Πρέμιερ Ιρλανδίας, δεύτερη κατηγορία Βραζιλίας και δεύτερη κατηγορία Κολομβίας. Φουλ πρόγραμμα σε Μπέϊζμπολ. Αγώνες για το Μπάσκετ.

Τετάρτη 02/09: Οι αγώνες περιορίζονται, αν και το ξεκίνημα ανήκει στο Ιαπωνικό Λιγκ Καπ 13:00 το μεσημέρι, τέταρτη κατηγορία σε Γερμανία και Σουηδία, Περού, Κύπελλο Ισπανίας, Ουρουγουάη, Κύπελλο Αργεντινής, Α' Βραζιλίας, Παραγουάη και Κύπελλο Κολομβίας. Φουλ πρόγραμμα σε Μπέϊζμπολ. Αγώνες για το Μπάσκετ.

Πέμπτη 03/09: Με κυρίως πιάτο την αγωνιστική δράση στα προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με στόχο τη τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Euro2016) ξεκινά η συγκεκριμένη μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας έχουμε: Φιλανδία 2, Περού, Κολομβία 1, Κύπελλο Αργεντινής και Βραζιλία. Μέτριο πρόγραμμα σε Μπέϊζμπολ. Αγώνες για το Μπάσκετ.

Ραντεβού, με το ολοκληρωμένο κουπόνι, για το επόμενο τετραήμερο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !