Γεωργούλης-Καραμίχος θα πρωταγωνιστήσουν σε σειρά ενός μεγάλου καναλιού της Βρετανικής TV

0

Ένα πολυαγαπημένο βιβλίο των Βρετανών, που διαδραματίζεται στην Ελλάδα, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της Μεγάλης Βρετανίας. Η σειρά θα παιχτεί στο βρετανικό κανάλι ITV και βασίζεται στα βιβλία του αγαπημένου συγγραφέα των Βρετανών, Gerard Durell, τα οποία διαδραματίζονται στην Ελλάδα.

Ο συγγραφέας ,που είναι ένας από τους πιο δημοφιλής στη Βρετανία, έχει γράψει τα best-sellers : My Family , το Other Animals, Birds, Beasts και το Garden of the Gods που έχουν εκδοθεί όλα σε ένα βιβλίο με τον τίτλο Η Τριλογία της Κέρκυρας (The Corfu Trilogy). Πρωταγωνίστρια είναι η βρετανίδα ηθοποιός Louisa Durrell, θα παίξει μια χήρα ,μητέρα τριών παιδιών που προσπαθεί να ξαναβρεί τη ζωή της ,αφήνοντας τη Μ. Βρετανία, για να μπορέσει να την ξαναφτειάξει το 1935. Επιλέγει ένα μικρό χωριό, σε ένα ελληνικό νησί ,χωρίς να γνωρίζει όμως ότι δεν υπάρχει ηλεκτρισμός. Τα παιδιά επαναστατούν αλλά η Κέρκυρα είναι πολύ φτηνή και ένας επίγειος παράδεισος όπου μπορούν να μεγαλώσουν τα παιδιά της, και έτσι αποφασίζει να μείνει.

Ο συγγραφέας και το βιβλίο του

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα παίξει το ερωτικό ενδιαφέρον της Λουίζα, τον όμορφο Σπύρο Χαϊκόπουλο ,που η μητέρα γνωρίζει με το που φτάνει στο νησί. Ο Γιώργος Καραμίχος, που πρόσφατα έπαιξε στην τηλεοπτική μεταφορά του Μπεν Χουρ, παίζει τον Θοδωρή ,έναν ντόπιο που μαθαίνει στον μικρό γιο Τζέρι τα πάντα για τα ζώα της Κέρκυρας.Ο Christopher Sciueref (300: Rise Of An Empire, Skyfall) παίζει τον κατάδικο Κωστή. Ο ηθοποιός γεννήθηκε στην Κέρκυρα και έτσι δήλωσε πως «επιστρέφει στα πάτρια εδάφη».Η τριλογία της Κέρκυρας είναι η αυτοβιογραφία του Durrell που μεγάλωσε εκεί και η ζωή του του ενέπνευσε μια ολόκληρη εκστρατεία για την σωτηρία ζώων προς εξαφάνιση καθώς εκτός από τη συγγραφική του δραστηριότητα είναι και ακτιβιστής για τη σωτηρία ζώων.

Πηγή:Protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !