Ανήλικος καταδικάστηκε για υλική υποστήριξη σε τρομοκράτες!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Σε 11 χρόνια και 4 μήνες κάθειρξη καταδικάστηκε ένας 17χρονος κάτοικος της πολιτείας της Βιρτζίνια για συνωμοσία με σκοπό την προσφορά υλικής υποστήριξης στους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος!

Ο Αλί Σούκρι Αμίν, ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του τον Ιούνιο, θα παραμείνει υπό επιτήρηση για το υπόλοιπο της ζωής του, ειδικά όσον αφορά τη δραστηριότητά του στο Διαδίκτυο.

Μάλιστα, ο 17χρονος είναι ο πρώτος ανήλικος που καταδικάζεται στις ΗΠΑ για υλική υποστήριξη σε μια τρομοκρατική οργάνωση, ενώ ο συνήγορός του τον χαρακτήρισε ως έναν εξαίρετο μαθητή που απλά εξοργίστηκε από τις ωμότητες του καθεστώτος Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Αμίν είχε στείλει πάνω από 7.000 μηνύματα υποστήριξης στο Ισλαμικό Κράτος μέσω του Twitter, σε μερικά από τα οποία τους έδινε συμβουλές για να χρησιμοποιούν το εικονικό νόμισμα bitcoin ή να κρυπτογραφούν τις επικοινωνίες τους μέσω Διαδικτύου. Επίσης, βοηθούσε άτομα από τις ΗΠΑ που ήθελαν να πάνε στη Συρία και να πολεμήσουν στις τάξεις των τζιχαντιστών.
 
star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !