Στοχεύουν στη ¨μετριότητα¨!

0
Ίσως είναι η πρώτη φορά που το Mega στην πρωινή ζώνη οδεύει να εξασφαλίσει όχι την πρωτιά,αλλά
τη μετριότητα.Έτσι μόνο μπορεί να δικαιολογηθεί η απόφαση του να δώσει τα σκήπτρα της εκπομπής στη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μία μεν πολύ συμπαθής γυναίκα και αξιοπρεπέστατη στα διάφορα formats που έχει αναλάβει κατά καιρούς,όπως τα backstage του ¨D.W.T.S¨,το ¨Music School¨ και το ¨Ελλάδα σε αγαπώ¨ αλλά μέχρι εκεί.Και αυτό το αναφέρω καθώς είναι παραδεκτό από όλους πως η πρωινή ζώνη του 10 με 1 έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και αρκετές φορές παρομοιάζεται με ¨ηλεκτρική καρέκλα¨.

Το Mega με τις επιλογές που κάνει θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένο αν καταφέρει να πιάσει έστω και το 15%,την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά απέναντι θα σημειώνουν τηλεθεάσεις της τάξεις του 40%.

Και πως άλλωστε να μη γίνει έτσι?Θα καταφέρει η Ντορέττα Παπαδημητρίου να κάνει μεγαλύτερο γκελ από όσο κάνει στα γυναικεία κοινά η Φαίη Σκορδά?Θα μπορέσει να πάρει μία συνέντευξη και να βγάλει ειδήσεις,όπως κάνει ο Γιώργος Λιάγκας?Έίναι ερωτήματα που θα έπρεπε να κάνει το Μεγάλο κανάλι πριν επιλέξει τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια για αυτή την ¨καυτή θέση¨.

Την ίδια ώρα επιθυμούν να βγάλουν ένα πρωινάδικο,το οποίο δεν θα έχει gossip αλλά απανωτά γυναικεία θέματα.Κάτι τέτοιο μόνο σαν λάθος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί,αφού ο τηλεθεατής το πρωί θέλει την πληροφορία και την είδηση.Μέσα από αυτή θα γίνει και ο ανάλογος χαβαλές και η επιθυμητή αναπαραγωγή από τα sites,περιοδικά και άλλες εκπομπές.

Τέλος,και από επικοινωνιακής πλευράς το πράγμα μπάζει,αφού κανείς σχεδόν δεν ασχολήθηκε με την είδηση ότι η Ντορέττα αναλαμβάνει το πρωινό του Mega.Οι λόγοι είναι οι δύο.Αρχικά είναι κάτι που ακούγεται εδώ και δύο μήνες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και επίσης το κανάλι έβγαλε την ανακοίνωση την ώρα που ολόκληρη η μιντιακή κοινότητα έχει στρέψει το ενδιαφέρον στις απολύσεις του Ant1,αλλά και στη γενικότερη πολιτική κατάσταση.Χαζός ήταν ο Ant1 που ακόμα δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο δυναμικό του?


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !