Τα σχόλια της Αλεξάνδρας Τσόλκα για την απόφαση της Ζήνας Κουτσελίνη!

1
Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα:

Είναι το μεγάλο θέμα των ημερών στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Θεωρείται σχεδόν τελειωμένο ότι η Ζήνα Κουτσελίνη (κεντρική φωτό) θα παρουσιάσει εκπομπή στο Star, καθημερινά 12.00 με 14.00! Βαρύ πυροβολικό με τις γνώσεις της και την εμπειρία για την τηλεόραση. Ανθρωπος που ξέρει γράμματα. Πανέξυπνη σε σημείο τρομακτικό! Με επίγνωση όλων των κίνδυνων μπροστά από την κάμερα και όλου του κόπου πίσω από αυτήν.


Εχοντας κατασκευάσει τις περισσότερες σταρ, από αυτές που παίρνουν τους παχυλούς μισθούς, γνωρίζει όλους τους μηχανισμούς της δημοσιότητας και της θελκτικότητας που οφείλουν να έχουν τα πρόσωπα για να χωρούν στο γυάλινο τετράγωνο της οικοσκευής μας. Μεγάλη η μαγκιά του Star, που προφανώς κατανοεί ότι μια φρεσκάδα υπάρχει στην τηλεόραση: η μη προβλεψιμότητα!


Η ίδια, τώρα, η Ζήνα Κουτσελίνη αρνείται ότι έχει καταλήξει και απαντά σιβυλλικά ότι σκέφτεται όλες τις προτάσεις που της έχουν γίνει. Προσωπικά θεωρούμε πως η μπίλια έχει κάτσει στο Star και κερδίζει η μπάνκα της Κηφισιάς!


Αν μη τι άλλο, τα τηλεοπτικά μεσημέρια, μεταξύ κυριών-βαριών χαρτιών σε αξία δημοσιότητας θα έχουν ενδιαφέρον! Μενεγάκη, Γερμανού, τώρα και Κουτσελίνη! Ωριμες, ωραίες, έμπειρες, φίλες μεταξύ τους και μαγκιά τους!

Espresso

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !