Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το παρασκήνιο ενός δύσκολου χωρισμού!

0
Η σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Κατερίνας Σκουρλή συζητήθηκε πολύ στις αρχές του καλοκαιριού, όταν εκείνος είχε κάνει επίσημη εμφάνιση μαζί της στα βαφτίσια του γιου του Γρηγόρη Γκουντάρα.

"Ήταν ερωτευμένος και δεν το έκρυβε" μου λέει φίλος του σήμερα."Έχουν, όμως, χωρίσει από τις αρχές Ιουλίου. Δεν έκανε εκείνος κάτι κακό. Ήταν, βέβαια, δική του απόφαση, αλλά είχε στενοχωρηθεί πολύ. Είχε επενδύσει σε αυτή τη σχέση, γι' αυτό κιόλας εκείνη είχε μετακομίσει ουσιαστικά στο σπίτι του. Ήταν η πρώτη φορά που το έκανε αυτό με κοπέλα. Είναι πιο ευαίσθητος και ρομαντικός από ότι πολλοί μπορεί να νομίζουν".

Αν και δεν είναι γνωστό τι συνέβη και ήρθε ο ξαφνικός χωρισμός, πολλοί πίστευαν ότι το ζευγάρι είχε ελπίδες επανασύνδεσης αφού είχαν διατηρήσει μια αραιή επικοινωνία.

"Ο Δημήτρης είχε κάποια φλερτ τους δυο μήνες που δούλεψε στη Μύκονο, αλλά τίποτα σοβαρό" λέει η ίδια πηγή. "Αντιθέτως, η Κατερίνα που έκανε διακοπές στην Πάρο, φαίνεται τώρα πως έχει προχωρήσει σε νέα σχέση".

Από αύριο ο 28χρονος παρουσιαστής/μοντέλο θα βρίσκεται στη Λευκωσία, καθώς ξεκινάει γυρίσματα για το Next Top Model στο Mega Κύπρου, όπου θα συμμετέχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Τη νέα σεζόν θα βρίσκεται, φυσικά, στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ενώ συζητάει και για μια νέα εκπομπή στον Alpha με εξωτερικά γυρίσματα και πολλή δράση.

entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !