Ticker

10/recent/ticker-posts

Κέρκυρα: Οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα - Τι ζήτησε ο πρωθυπουργός από τις αρχές του νησιού!

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές - Με ταχύπλοο σκάφος έφτασε στο απομακρυσμένο διαπόντιο νησάκι της Ερείκουσας.






Στο νησί των Φαιάκων βρίσκεται από χθες το πρωί, για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο κ.Τσίπρας έφθασε νωρίς το πρωί στον αερολιμένα Κέρκυρας κι από εκει αναχώρησε με ταχύπλοο σκάφος για το απομακρυσμένο διαπόντιο νησάκι της Ερείκουσας.

Η Ερείκουσα είναι ένα από τα τρία απομακρυσμένα διαπόντια νησιά της Κέρκυρας που παίρνουν ζωή μόνο το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα οι ελάχιστοι κάτοικοί τους κρατούν με δύσκολία ζωντανά τα νησιά.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μείνει για λίγες μόνο ημέρες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ φέρεται ότι ζήτησε από τις αρχές του νησιού να μην έχει αστυνομική προστασία.




newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια