''Ναταλία'':Ο αναμενόμενος τίτλος και η ''χλιαρή'' ομάδα της

0
Γενικά,δεν μου αρέσει να κρίνω κάποιον ή κάτι πριν πρώτα αποδείξει τι αξίζει αλλά ούτε είναι καλό να ασκούνται βιαστικά κριτικές. 
Κι ενώ ,λοιπόν,ο κανόνας μου είναι αυτός,η νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon με τον πρωτότυπο τίτλο...''Ναταλία'' ,με οδηγεί στο να ''πέσω'' στην εξαίρεση του εν λόγω κανόνα.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:Όταν η Ναταλία και το Έψιλον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό πως η Ναταλία θα αναλάβει από τη νέα σεζόν τη μεσημβρινή ζώνη του καναλιού,σίγουρα αυτό ήταν μια είδηση ευχάριστη καθώς η Ναταλία είναι ένα πρόσωπο που...το 'χει με το ''ζωντανό '' κι επιβαλλόταν να επανέλθει σ' αυτό.Παράλληλα ,όμως,την εν λόγω γνωστοποίηση τη συνόδευσαν και κάτι...σχόλια-ανακοινώσεις ότι  τα ονόματα που θα ενταχθούν στο πάνελ θα κάνουν <<μπαμ>>,ότι οι μεταγραφές θα είναι πολύ δυνατές και θα συζητηθούν,και άλλες τέτοιες...σάλτσες!
Κι ενώ μετά από αυτό όλοι ζούσαμε με την...αγωνία για το ποια θα είναι αυτά τα πρόσωπα που θα...προκαλέσουν- ο Ερντογάν να εντασσόταν στο πάνελ λιγότερο ντόρο θα έκανε!-έρχεται η στιγμή που τα ''Αποκαλυπτικά'' αποφασίζουν να ανακοινώσουν τόσο τον τίτλο της νέας αυτής εκπομπής όσο και τα μέλη που θα συγκλόνιζαν και θα προκαλούσαν!
Αυτό που λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ''άνθρακες ο θησαυρός'' ,στην προκειμένη περίπτωση...ταιριάζει γάντι!

Χριστίνα Μουστάκα,Παναγιώτης Ραφαηλίδης,Νίκος Γκάνος,Δημήτρης Μηλιόγλου,Έλενα Ασημακοπούλου ,και το όνομα αυτής(της εκπομπής)...Ναταλία! ΟΥΑΟΥ! ''Έπεσα'' από τα σύννεφα-κι εσείς ,ε; Τι ονόματα είναι αυτά!Κανάλια και κανάλια σφάζονταν στην ποδιά τους κι όμως μόνο το Epsilon είχε τα κότσια και τα κέρδισε ! Για τον τίτλο;Τι έχετε να πείτε;Εγώ προσωπικά ,τίποτα!

Απορώ και αναρωτιέμαι: Με ποια λογική εντάσσουν στο πάνελ τα εν λόγω άτομα;Αν εξαιρέσεις τον Μηλιόγλου που έχει συμμετάσχει σε εκπομπές και παλιότερα και κάνει ραδιόφωνο,τα υπόλοιπα άτομα σου δίνουν την εντύπωση πως το κανάλι έχει στόχο να βγάλει στον ''αέρα'' μια εκπομπή που να θυμίζει λίγο από υποκριτική,λίγο από modeling και λίγο από μουσική!Βάλτε ,βρε παιδιά,και λίγο από...φαρμακευτική μέσα...καλό θα σας κάνει!Κανά δημοσιογράφο έχετε σκοπό να δούμε ή είναι πολυτέλεια; Βέβαια,για να μην παρεξηγηθώ,να τονίσω πως και σε άλλες εκπομπές έχουμε δει κάτι ανάλογο,δεν πρωτοτύπησε το Epsilon!Eννοείται,όμως,πως δεν συμφωνώ με αυτή τη λογική! Κι όχι τίποτα άλλο,αλλά δόξα τω Θεώ,δημοσιογράφοι -ταλαντούχοι- υπάρχουν...

Δεν κρίνω-όπως καταλαβαίνετε- τα άτομα καθ' αυτά ,αλλά το πώς και με ποια λογική  το Epsilon... μάζεψε  τραγουδιστές,μοντέλα κι  ηθοποιούς! Θα δημιουργήσει μήπως κάποιο show... μοντελομουσικοϋποκριτικό;Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση...
Και τονίζω ξανά:δεν σχολιάζω το ταλέντο τους-ίσως στο γυαλί να είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν !Μάλιστα,αν αποδείξουν ότι, ναι...το ΄χουν και στο κομμάτι της παρουσίασης ,τότε εγώ θα 'μαι ο πρώτος που θα το τονίσει,αλλά,έλεος,μην μπερδεύουμε ρόλους!

Όμως,όπως και να΄χει,αυτή είναι η επιλογή του καναλιού και μακάρι να αποφέρει ...τηλεθεάσεις!Αλλά,ξαναρωτώ:με ποιο απ' αυτά τα ονόματα θα γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ;Ποια είναι η μεταγραφή που θα συζητιόταν ,όπως υπογράμμιζαν;Εγώ ένα ξέρω:ξεκινάς  με χαμηλούς τόνους και με τα μυαλά μες στο κεφάλι ώστε μετά ,αν χρειαστεί,να τα...βγάλεις κι έξω από αυτό!Μην ξεχνάμε πως τέτοιες βαρύγδουπες ανακοινώσεις καινοτομίας,πρωτοτυπίας, και άλλες τέτοιες σάλτσες,έχουν στοιχήσει σε κανάλια και παρουσιαστές και στο παρελθόν(βλ.Σεφερλής-Mega με Μια,Τρίχες-ΑΝΤ1,κ.α).
Όσο για τον τίτλο;Όπως είπα  και νωρίτερα...δεν έχω κάτι να πω!Με το να βγάζεις έναν τίτλο τόσο απλό  τη στιγμή μάλιστα που απέναντι υπάρχει κάτι ανάλογο και-το κυριότερον- δυνατό(''Ελένη'') είναι σα να θες να...μοιάσεις στους απέναντι!ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!Είναι δηλαδή σα να έβγαζε εκπομπή π.χ το Star με τίτλο ''Κοινωνία ώρα Star'' για να ακολουθήσει -τρόπον τινά- το ''Κοινωνία ώρα Mega''!E,αυτά δεν γίνονται και μόνο γέλια προκαλούν!

Εν κατακλείδι,ελπίζω η ομάδα να αποδώσει και να πάει καλά η ''Ναταλία'' διότι πραγματικά είναι μια παρουσιάστρια-δημοσιογράφος που έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες και αξίζει να  έχει ακόμη περισσότερες!Είναι από τα άτομα που στον τομέα της ...δεν ''πιάνεται'' και ,ειλικρινά,η συμπεριφορά της και το στυλ παρουσίασής της θα 'πρεπε να 'ναι πρότυπο!
Εύχομαι,λοιπόν,η εκπομπή αυτή να μην είναι τόσο...αναμενόμενη και απλή όσο κι ο τίτλος της!
Α!Να ευχηθώ και στους ιθύνοντες που βάφτισαν τη νέα εκπομπή, να τους ζήσει η ''Ναταλία'' και...καλή ανατροφή!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !