Guardian: "Θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα; Πηγαίνετε εκεί για διακοπές!"

Unknown
0
"Ποιος είναι ο τρόπος που μπορούμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα;", αναρωτιέται η ιστοσελίδα Guardian. Ο τρόπος είναι ένας: Να την επισκεφθούμε.

Ο αμερικανικός τίτλος μιλά για μια Ελλάδα με τέλειο καιρό, ενδιαφέροντα αρχαιολογικά μνημεία, μαγικές παραλίες και θεσπέσιο, υγιεινό φαγητό και όλα αυτά, σε πολύ χαμηλές τιμές. Ο Έλληνας, Alex Andreou, γράφει πως υπάρχουν τρόποι για να βοηθήσει όλος ο πλανήτης τη χώρα του και πως είναι μια win-win κατάσταση, αφού και οι τουρίστες θα περάσουν τέλειες διακοπές, αλλά και ο ελληνικός τουρισμός θα επωφεληθεί από τα κέρδη.

Ο δημοσιογράφος συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να προσπαθήσουν να επιλέξουν τους πιο "low-profile" προορισμούς, που έχουν περισσότερη ανάγκη, όπως την Πελοπόννησο, τα μικρά νησιά, ή τη Μακεδονία και δηλώνει πως όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο που έχει βρεθεί στο δρόμο της Ελλάδας. Μπορούμε να αποδείξουμε πως η αλληλεγγύη και η δημοκρατία είναι ακόμη πιο δυνατές μέσα στις καρδιές των ανθρώπων, λέει, και κλείνει το κείμενό του, ευχαριστώντας εκ των προτέρων όλους όσους θα βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια.




queen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !