Με λεφτά της Εκκλησίας γύρισαν οι Έλληνες που πήγαν στη Νέα Υόρκη και ξέμειναν λόγω capital controls!

Nessun Dorma
0
Η Βαλασία Λημνιώτη και ο Κωνσταντίνος Πατρώνης, σχεδίαζαν χρόνια, το τριών εβδομάδων ταξίδι του μέλιτος στη Νέα Υόρκη, όμως λόγω των capital controls το όνειρο τους μετατράπηκε σε εφιάλτη.
Όπως αναφέρει το newser.com, μετά από οικονομίες ενός χρόνου και τον γάμο τους στις 6 Ιουνίου, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το πολυπόθητο ταξίδι. Έκλεισε ξενοδοχείο, εισιτήρια, έβγαλε δύο πιστωτικές κάρτες και έφυγε για τη Νέα Υόρκη.Με λεφτά της Εκκλησίας γύρισαν οι Έλληνες που πήγαν στη Νέα Υόρκη και ξέμειναν λόγω capital controls!
Όλα ήταν τέλεια, μέχρι τη στιγμή που το ξενοδοχείο τους στο Μανχάταν τους ζήτησε να πληρώσουν επιπλέον 45 δολάρια. Τότε ήταν που κατάλαβαν ότι οι κάρτες τους είχαν ακυρωθεί και έπρεπε να κάνουν όλες τις πληρωμές τους σε μετρητά. "Μέσα σε μερικές μέρες μείναμε χωρίς χρήματα", αναφέρει η κα Λημνιώτη. "Πεινούσαμε και εγώ έκλαιγα για δύο ημέρες", σημειώνει. "Ένοιωθα άστεγη στη Νέα Υόρκη", συμπληρώνει.
Το ζευγάρι αφού χάλασε τα τελευταία του χρήματα πληρώνοντας κάποια γεύματα στα McDonald's, απελπισμένοι, την Τρίτη, πήγαν στον ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αμερικής, η οποία στεγάζεται σε εκκλησία στο Κουίνς.
Στους νιόπαντρους προσφέρθηκαν 350 δολάρια ενώ ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος με καταγωγή από τον Βόλο, έδωσε άγνωστο ποσό μετρητών στο ζευγάρι. "Τους είπαμε ότι θα τα επιστρέψουμε αλλά μας απάντησαν πως δεν χρειάζεται, αφού αυτό ήταν το δώρο τους", αναφέρει η κα Λημνιώτη.
"Οι Έλληνες είμαστε περήφανος λαός, και θέλω να γνωρίζει ο κόσμος ότι δεν είμαστε σε αυτή την κατάσταση επειδή είμαστε τεμπέληδες ή επειδή κάναμε κάτι λάθος", σημειώνει.
"Μόνο τρία πράγματα μας σώζουν τώρα, " οι οικογένειές μας, οι φίλοι μας και ο Θεός", συμπλήρωσε η κα Λιμνιώτη, αναφέρει το newser.com.
newmoney.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !